• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Boxeri pentru ciclism

Boxeri de ciclism - alegeți un model demodat și confortabil în magazinul Sportano 

Îmbrăcămintea de ciclism potrivită nu numai că asigură confortul celui care o poartă, dar și faptul că nu suferă de abraziuni în timpul mersului. În afară de tricou, pantofi sau mănuși, merită să mizăm pe boxerii de ciclism, care pot fi unul dintre straturile de îmbrăcăminte de ciclism sau pot înlocui cu succes pantalonii scurți de ciclism. În oferta magazinului de sport Sportano.ro veți găsi boxeri de ciclism de înaltă calitate de la producători precum 100% sau POC. Vă vom dota cu modele pentru bărbați, femei și copii cu o inserție specială de gel, care asigură confortul în orice condiții.  

De ce să cumpărați boxeri de ciclism? 

Boxerii de ciclism sunt concepuți pentru femei, bărbați și copii deopotrivă. Mai presus de toate, acestea garantează un nivel ridicat de confort la purtare prin croiala lor confortabilă, care este de obicei fără cusături. Datorită acestui fapt, boxerii nu provoacă iritații sau deteriorări ale pielii și sunt, de asemenea, dotați cu o inserție specială. Boxerii de bicicletă cu inserție de gel oferă protecție și vă permit să vă simțiți confortabil în orice situație și după o călătorie pe distanțe lungi pe monociclu. În plus, boxerii sunt foarte buni la eliminarea umezelii, menținând pielea uscată și făcându-vă să vă simțiți mult mai confortabil.  

Dacă petreceți ore lungi pe șa, boxerii de ciclism pentru femei cu căptușeală din gel sau boxerii de ciclism pentru bărbați cu căptușeală din gel sunt propunerile ideale pentru dumneavoastră. Aceștia vor asigura confortul și vor proteja împotriva iritațiilor, care apar adesea în timpul unei plimbări de mai multe ore. De asemenea, sunt un articol vestimentar excelent pentru cei mai mici, deoarece în oferta magazinului Sportano veți găsi și modele pentru copii.  

Boxeri de ciclism - alegerea modelului potrivit 

Boxerii de ciclism trebuie să fie confecționați din materiale elastice care se potrivesc bine și se adaptează corpului. Este util ca îmbrăcămintea să aibă zone de termoreglare în zonele în care corpul generează cea mai mare cantitate de căldură. Pe de altă parte, panourile cu plasă sunt responsabile de ventilația și fluxul de aer adecvat. Construcția fără cusături te va proteja de deteriorări, făcându-te să te simți confortabil în timpul orelor de pedalat.  

Cel mai important element la boxerii de ciclism este talpa, care are o construcție specială și asigură circulația aerului, prevenind în același timp iritațiile. Țesăturile utilizate în mod corespunzător vor elimina eficient transpirația și vor avea proprietăți antibacteriene. Talpa este flexibilă și permite o gamă liberă de mișcări, absorbind șocurile și vibrațiile pe teren. Atunci când alegeți, acordați atenție și la picioare, care ar trebui să aibă întărituri pentru a nu aluneca în jos în timp ce călătoriți. Reglați lungimea picioarelor în funcție de preferințele dumneavoastră, unde cele scurte oferă o libertate maximă de mișcare, iar cele lungi garantează un confort termic mai mare.

Mărci care oferă boxeri de calitate pentru ciclism 

În sortimentul magazinului Sportano.ro veți găsi boxeri de ciclism de înaltă calitate, confecționați din țesături profesionale, care asigură flexibilitate și confort în timpul unei plimbări. Vă vom dota cu modele pentru femei, copii și bărbați de la producători renumiți, cum ar fi POC sau 100%. Fabricat cu un design neted și aderent și cu inserții pentru un confort mai mare atunci când mergeți pe monociclu. Dacă nu știți exact pentru ce model să optați, apelați la serviciul nostru pentru clienți pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.  

Extindere descriere Restrângere descriere