Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte de ciclism pentru femei

Îmbrăcăminte de ciclism pentru femei în magazinul de sport Sportano.ro

Ciclismul este o formă ideală de activitate fizică pentru femei, care vă permite să petreceți timp în aer liber, să vă îmbunătățiți forma fizică și să vă relaxați. Îmbrăcămintea de ciclism de bună calitate nu este doar o chestiune de confort, ci și de siguranță în timpul mersului. În prezent, pe piață există o mare varietate de îmbrăcăminte pentru ciclism pentru femei, în diverse culori, croi și materiale, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui biciclist. La Sportano.ro veți găsi îmbrăcăminte de ciclism pentru femei profesionale de la mărci de ciclism renumite precum POC, Oakley, Fox Racing, Leatt, Santini, 100% sau Alé.

Tricouri de ciclism pentru femei: confortabile și respirabile

Tricourile de ciclism pentru femei sunt o piesă cheie a garderobei oricărui ciclist. Un tricou pentru ciclism selectat corespunzător asigură confortul, respirabilitatea și confortul și, de asemenea, permite libertatea de mișcare.

Tricourile de ciclism pentru femei sunt confecționate din țesătură ușoară și elastică, care oferă o ventilație optimă și un flux de aer pentru a vă menține corpul rece și uscat. Materialele folosite pentru producerea cămășilor de ciclism sunt în principal poliester, poliamidă, precum și lână merinos sau bumbac. In functie de preferinte si nevoi, poti alege camasi cu maneca scurta sau lunga, cu spatele alungit, cu sau fara buzunare.

Tricourile de ciclism pentru femei oferă un confort optim de călătorie datorită croielilor special concepute și materialelor elastice care aderă perfect pe corp. Datorită acestui fapt, tricourile previn frecarea și iritarea pielii, precum și reduc rezistența aerului în timpul conducerii. In functie de conditiile meteo, poti alege tricouri cu maneca scurta sau lunga, care iti permit sa te adaptezi la temperatura ambientala. În plus, tricourile de ciclism pentru femei au adesea buzunare care vă permit să depozitați accesoriile necesare în timpul mersului, precum chei, telefon sau gustări.

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei: cum să alegi modelul potrivit?

Pantalonii scurti de ciclism sunt una dintre cele mai importante piese vestimentare pentru fiecare ciclist. Calitatea bună și croiala adecvată a pantalonilor scurți afectează confortul de călărie și previne abraziunile și disconfortul pielii. Prin urmare, merită să acordați atenție mai multor aspecte atunci când alegeți pantalonii scurți de ciclism perfecti.

Atunci când alegeți pantaloni scurți de ciclism pentru femei, merită să acordați atenție materialului din care sunt fabricați. Cei mai buni pantaloni scurți de ciclism pentru femei sunt fabricați din materiale respirabile și cu uscare rapidă, care elimină eficient umezeala de pe piele, făcându-ne să ne simțim confortabil în timpul unei călătorii lungi. Merită să alegeți pantaloni scurți cu elastan , care permite libertatea deplină de mișcare și adaptarea la forma corpului.

Lungimea pantalonilor scurți pentru ciclism este, de asemenea, un aspect important atunci când alegeți modelul potrivit. Pantalonii scurti, 3/4 și lungi sunt disponibili pe piață. Pantalonii scurti sunt alegerea perfecta pentru zilele calduroase, deoarece permit deplina libertate de miscare, dar nu ofera protectie impotriva soarelui si insectelor. Pantalonii scurti 3/4 sunt o propunere pentru femeile care preferă pantalonii scurti puțin mai lungi și doresc să mențină o anumită protecție împotriva soarelui, și în același timp să evite supraîncălzirea excesivă. Pe de altă parte, pantalonii scurți lungi sunt o propunere ideală pentru zilele reci, deoarece oferă căldură și protecție împotriva frigului.

Nu în ultimul rând, atunci când alegeți pantaloni scurți de ciclism pentru femei, inserțiile sunt importante. Inserțiile sunt plăcuțe speciale care sunt plasate în pantaloni scurți de ciclism și oferă confort în timpul mersului. Inserțiile ar trebui să fie realizate din materiale de înaltă calitate care absorb efectiv șocurile și oferă protecție împotriva abraziunilor. Merită să alegeți pantaloni scurți cu inserții adaptate nevoilor și preferințelor noastre. Inserțiile se încadrează în diferite categorii în funcție de grosime și formă. Cele mai comune sunt inserțiile anatomice, adică cele care se adaptează la forma corpului, și inserțiile de gel care oferă și mai mult confort în timpul conducerii, datorită flexibilității și absorbției șocurilor .

Atunci când alegeți pantaloni scurți de ciclism cu inserții, acordați atenție mărimii și grosimii acestora. Branțurile trebuie selectate corespunzător pentru nevoile noastre, în funcție de lungimea și intensitatea călătoriei. Pentru amatori, branțurile cu grosime medie sunt suficiente, în timp ce pentru profesioniști sunt recomandate branțuri mai avansate din punct de vedere tehnologic și mai groase.

Mănuși de ciclism pentru femei: nu numai protecție, ci și confort

Mănușile de ciclism sunt unul dintre cele mai importante accesorii pentru fiecare ciclist, inclusiv pentru femei. Sarcina lor principală este să protejeze mâinile de abraziuni, tăieturi și răni. Totuși, pe lângă funcția de protecție, mănușile de ciclism pentru femei au și o funcție care asigură confort în timpul mersului.

Mănușile de ciclism pentru femei pot fi realizate din diferite materiale, în funcție de preferințele utilizatorului și de condițiile meteo. Cele mai frecvent utilizate materiale sunt:

  • Piele naturală - un material durabil, durabil și rezistent la deteriorare. Mănușile din piele naturală sunt foarte confortabile și se potrivesc mâinii, ceea ce asigură confort în timpul conducerii.
  • Piele sintetică - un material care imită proprietățile pielii naturale, dar este mai ușor și mai flexibil. Mănușile din piele sintetică sunt foarte confortabile și aerisite, ceea ce asigură confort în timpul conducerii.
  • Materiale sintetice - materiale ușoare, respirabile și cu uscare rapidă, care asigură ventilație și respirabilitate optime. Mănușile din materiale sintetice sunt foarte confortabile și se potrivesc perfect pe mână, ceea ce asigură confort în timpul conducerii.

Ca și în cazul pantalonilor scurți de ciclism, inserțiile sunt folosite și în mănușile de ciclism, care sunt concepute pentru a asigura confortul în timpul mersului. Inserțiile sunt de obicei realizate din materiale cu proprietăți rezistente la șocuri și anti-alunecare , care oferă suport suplimentar pentru mâini în timpul conducerii.

Extindere descriere Restrângere descriere