Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ținte pentru darts

Ținte pentru darts - alege modelul potrivit la Sportano.ro

Săgeata este un joc social și un sport popular, care este foarte apreciat în întreaga lume. Jucătorii aruncă săgeți special concepute, numite săgeți, pentru a înscrie puncte pe o țintă de săgeți. Săgețile variază în funcție de tipul de material din care sunt confecționate și de tehnologia folosită pentru a înregistra rezultatele. Alegerea discului potrivit este crucială pentru o plăcere maximă a jocului. Consultați gama de discuri pentru săgeți din magazinul Sportano.ro și bucurați-vă de un joc profesionist!

Tipuri de discuri: sisal sau electronic, ce să alegeți?

Discurile de săgeți pot fi împărțite în două tipuri principale: sisal (tradiționale) și electronice.

Discurile din sisal sunt fabricate din fibre de agave sisal și sunt cele mai populare printre profesioniști și pasionații de săgeți tradiționale. Printre avantajele lor se numără materialul natural, longevitatea și sectoarele de punctare clare. Dezavantajele pot fi necesitatea de a înregistra manual scorurile și grija necesară pentru o utilizare și întreținere corespunzătoare.

Discurile electronice folosesc o tehnologie care înregistrează automat rezultatele aruncărilor. Acestea sunt ideale pentru începători și pentru persoanele care doresc să se concentreze asupra jocului în sine, fără a fi nevoite să țină evidența scorurilor. Aceste discuri sunt de obicei fabricate din plastic sau plastic, ceea ce le face mai ușoare și mai ieftine decât discurile din sisal. Dezavantajele pot fi durata lor de viață mai scurtă și precizia mai mică în comparație cu discurile tradiționale.

Alegerea între discurile din sisal și cele electronice depinde de preferințele individuale și de nivelul de îndemânare al jucătorului. Pentru începători și pentru cei care preferă o abordare modernă, discurile electronice pot fi o alegere excelentă. Tradiționaliștii și jucătorii mai avansați, pe de altă parte, pot alege discurile din sisal.

Montarea unui disc de dartsboard: sfaturi și trucuri

Pentru a vă bucura de jocul de săgeți, este important să montați corect discul. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să îl montați corect:

  • Înălțimea țintei - ținta trebuie montată la o înălțime de 1,73 metri (5 picioare și 8 inci) de la podea până la centrul țintei (cunoscut sub numele de "ochiul mare"). Această înălțime este standard pentru jocurile și turneele de săgeți.
  • Distanța de aruncare - jucătorii ar trebui să arunce de la o linie situată la 2,37 metri (7 picioare 9,25 inci) de suprafața țintei, măsurată orizontal față de perete. Pentru țintele electronice, această distanță poate fi puțin mai mică - 2,44 metri (8 picioare). Verificați instrucțiunile cadranului înainte de a-l monta.
  • Suport pentru disc - pentru a proteja peretele de deteriorare, discul poate fi montat pe un suport special sau se poate utiliza un disc de protecție.
  • Nivelarea cadranului - asigurați-vă că cadranul este perfect vertical și că linia de demarcație dintre sectoarele 20 și 3 (așa-numita linie de 12 ore) este aliniată vertical. Puteți utiliza o nivelă cu bulă de aer pentru a verifica dacă cadranul este corect aliniat.
  • Zona liberă - asigurați-vă că există suficient spațiu în jurul țintei pentru ca jucătorii să poată arunca săgeți și să se miște liber. Se recomandă să se mențină un spațiu de cel puțin 1,5 metri (5 picioare) lățime de o parte și de alta a țintei și de cel puțin 2 metri (6,5 picioare) înălțime deasupra podelei.
  • Iluminat - un iluminat bun este important pentru a asigura un joc confortabil și o mai bună vizibilitate a țintei. Pentru iluminarea țintei se pot folosi lămpi speciale, care asigură o lumină uniformă, fără strălucire.

Urmarea acestor sfaturi vă va permite să instalați corect discul și să asigurați un mediu de joc confortabil pentru darts, indiferent de tipul de disc. De asemenea, este important să rotiți discul în mod regulat, ceea ce îi va prelungi durata de viață și va menține sectoarele uniform uzate. În acest fel, vă puteți bucura de jocul de darts pentru mulți ani de acum încolo, perfecționându-vă abilitățile și bucurându-vă de acest sport clasic.

Extindere descriere Restrângere descriere