• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Plase de badminton

Produse: 5

View as
 1. Victor Mini Badminton Net
  288,99 RON
  244,99 RON
  OS

  1

 2. Plasă multifuncțională OneTeam albastru OT-BN3
  333,99 RON
  277,99 RON
  300 x 155 cm

  1

Plase de badminton - în magazinul de sport Sportano veți găsi plasa potrivită.

Plasele de badminton disponibile în magazinul Sportano reprezintă garanția alegerii celor mai bune modele de la cei mai importanți producători din domeniu. Veți găsi plase de badminton fabricate din materiale durabile, care vă vor asigura un joc confortabil și vă vor servi ani de zile. Indiferent de nivelul dumneavoastră de joc, veți găsi plasa de badminton potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Gama noastră include plase atât pentru exterior, cât și pentru interior. Fiecare dintre ele este caracterizată de o calitate înaltă, ceea ce este tipic pentru produsele disponibile pe Sportano.ro. 

Plase de badminton - tipuri, prețuri, parametri

Plasele de badminton diferă în funcție de parametrii lor, de materialul de fabricație și de dimensiune și, în consecință, și de prețul lor. Badmintonul se joacă pe un teren dreptunghiular, pe care plasa îl împarte în două părți egale. În funcție de locul în care se joacă meciul și de numărul de persoane implicate, plasele de badminton pot avea lungimi diferite. La dublu se folosesc plase de badminton de 6 metri, iar la simplu se folosesc plase de badminton de 5 metri. Pe piață sunt disponibile și plase mai mici, de 3 și 4 metri, astfel încât meciurile pot fi jucate chiar și în grădinile de acasă, într-un spațiu limitat. Lățimea unei plase de badminton este de obicei de 76 cm. 

Plasele de badminton sunt de diferite tipuri. Acestea pot fi plase simple, plase cu stâlpi sau plase portabile pe rame. Totul depinde de scopul lor. Plasele de badminton portabile sunt foarte populare în rândul jucătorilor de agrement, deoarece pot fi folosite oriunde: atât în curtea din spate, cât și în timpul unui weekend la lac. Ramele lor sunt ușor de pliat și le puteți lua întotdeauna cu dvs., de exemplu, într-o călătorie de vacanță. Prețurile plaselor de badminton sunt destul de variate. Acestea pot fi achiziționate chiar și pentru câteva zeci de zloți. Cu toate acestea, un set de badminton de agrement cu o plasă, rachete și săgeți, precum și plase de foarte bună calitate, pot fi achiziționate pentru câteva sute de zloți. 

Plasa de badminton - cum să alegi cea potrivită?

Atunci când alegeți o plasă de badminton, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare. Mai întâi de toate, este necesar să se determine scopul său - acest lucru va determina dimensiunea sa și materialul din care este fabricat. Plasele pentru badminton de interior sunt adesea fabricate din polipropilenă sau nailon. Plasele impermeabile din polietilenă vor funcționa mai bine în aer liber. Dimensiunea unei plase de badminton depinde de numărul de persoane care vor juca și dacă sunt adulți sau copii. Plasele duble pentru adulți au o lungime de 6 metri, în timp ce cele pentru copii au doar 3 metri. În funcție de faptul dacă aveți deja stâlpi sau nu, alegeți o plasă de badminton într-un set cu stâlpi, un cadru sau de unul singur. Plase de înaltă calitate realizate din cele mai bune materiale de la producători precum Talbot-Torro și Victor vă așteaptă la Sportano. Ia-ți setul de badminton împreună cu noi! 

Extindere descriere Restrângere descriere