Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Costume de înot

Costume de baie - alege modelul potrivit pentru tine în magazinul Sportano  

Selecția largă de costume de baie vă permite să vă potriviți modelul potrivit pentru silueta dvs. sau pentru nevoile proprii. Un costum de baie de înaltă calitate ar trebui să ofere protecție împotriva clorului, a razelor UV și să se potrivească confortabil pe corp. Acest lucru va asigura că costumul de baie este cât mai confortabil posibil în toate condițiile din apă. La Sportano, vă oferim o gamă de costume de baie profesionale de la mărci precum arena, Nike și Speedo.   

Antrenament, competiție, o piesă și două piese - tipuri de costume de baie  

Costumele de înot de înaltă calitate oferă un confort maxim în timpul înotului și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea tehnicii, deoarece nu limitează mișcările. Cu o selecție mare de modele, veți găsi un costum de baie pe care îl puteți folosi nu numai în piscină.   

Costumul de baie pentru antrenament trebuie să se potrivească perfect corpului și, datorită versatilității sale, este potrivit și pentru înotul de agrement. Dintre tipurile de costume de baie, puteți alege fie unul dintr-o singură piesă, fie unul din două piese. Prima opțiune este potrivită pentru perfecționarea tehnicilor de înot și pentru antrenamente intensive, deoarece oferă confort la efectuarea mișcărilor dinamice. Costumul de baie dintr-o singură piesă garantează o rezistență mai mică la apă, motiv pentru care este cea mai frecvent aleasă croială de start pentru diverse competiții de înot. Costumul de baie trebuie să dea senzația unei așa-numite "a doua piele". Modelul din două piese, pe de altă parte, este potrivit pentru antrenament, dar și pentru înotul de agrement în piscină sau pe lac.   

Cum aleg costumul de baie pentru femei potrivit?  

Atunci când alegeți un costum de baie pentru femei, este important să asigurați un nivel maxim de confort. În etapa de măsurare, verificați elemente precum cusăturile, îmbinările și dimensiunea. Evitați un model care comprimă corpul sau care este prea larg. De asemenea, acordați atenție materialului de construcție, astfel încât acesta să nu fie supus abraziunii sau deteriorării. Unele modele au țesături cu uscare rapidă care sunt, de asemenea, rezistente la clor și la razele UV. Acest lucru asigură faptul că costumul de baie nu va fi deteriorat în timpul utilizării. Suficient de elastic pentru a se potrivi corpului dumneavoastră, dar în același timp nu vă limitează libertatea de mișcare.   

Ce mărci de costume de baie ar trebui să alegeți?  

Atunci când vă decideți asupra modelului potrivit de costum de baie, optați pentru o croială realizată dintr-un material cu uscare rapidă și rezistent la clor. În acest scop, Speedo a proiectat unele modele cu tehnologia CREORA® HighClo™. Oferă o protecție maximă împotriva clorului și prelungește durata de viață a țesăturii, în timp ce materialul în sine garantează, de asemenea, o compresie ridicată. În plus, utilizarea tehnologiei Quick Dry permite ca excesul de umiditate să fie îndepărtat eficient de corp. Marca Speedo oferă o gamă largă de costume de baie în diferite mărimi și variante de culori.   

În plus, puteți opta pentru costume de baie Nike într-o varietate de stiluri care se adaptează la corpul dumneavoastră pentru un confort maxim în timpul înotului. Modelele individuale sunt, de asemenea, prevăzute cu țesături rezistente la clor. Pe de altă parte, brandul ARENA oferă costume de baie din țesături cu uscare rapidă, cu tăieturi profesionale pentru antrenamente și competiții. Țesătura în sine este rezistentă la UV și la clor.   

La Sportano, avem, de asemenea, costume de baie pentru fete pentru cele mai tinere pasionate de înot, de la mărcile Speedo, Nike și ARENA.   

Costume de baie - estetică excelentă și cea mai înaltă calitate în magazinul Sportano.ro.  

Dacă sunteți în căutarea de costume de baie profesionale atât pentru antrenament, cât și pentru competiții, profitați de oferta magazinului Sportano. Dispunem de o gamă largă de produse în diferite mărimi, astfel încât veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru silueta dumneavoastră. Costumul de baie este disponibil într-o varietate de culori, astfel încât să vă puteți evidenția în timp ce înotați. Atunci când alegeți costumul de baie, alegeți confortul, pentru că în niciun caz costumul de baie nu vă poate limita mișcările.  

Serviciul nostru pentru clienți vă poate ajuta să alegeți costumul de baie potrivit pentru dvs., iar dacă produsul nu vă satisface nevoile, îl puteți returna în termen de 30 de zile!  

Extindere descriere Restrângere descriere