Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BLACKROLL

Blackroll este o marcă germană care datează din 2007. Compania este specializată în fabricarea de echipamente și accesorii profesionale de fitness pentru antrenamente în săli de sport, centre de fitness și acasă. O mare parte a gamei sunt produse de automasaj, care au un impact direct asupra îmbunătățirii flexibilității corpului și a stării generale de bine.  

Marca are o echipă de profesioniști care controlează procesul de producție în fiecare etapă, implementează îmbunătățirile necesare și dezvoltă sisteme moderne. Prin urmare, atunci când cumpărați produse de la Blackroll, puteți fi siguri de cea mai bună calitate și eficiență a acestora. Prin utilizarea regulată a produselor pentru regenerare după antrenament, veți observa o creștere a mobilității corpului, vă veți întări postura și veți reduce la minimum durerile musculare. 

De-a lungul anilor, marca a primit numeroase premii pentru activitatea sa, iar produsele sale au fost recunoscute de instituții internaționale. Deja în 2009, la doar doi ani de la înființare, Blackroll a primit Premiul Phyzio. Marca este în continuă creștere și în prezent își distribuie produsele în peste o duzină de țări, fiind un producător recunoscut de accesorii sportive pe plan internațional. 

Considerațiile legate de mediu sunt, de asemenea, importante pentru echipa Blackroll. Procesul de producție este ecologic, iar materialele utilizate pentru diferitele articole pot fi reciclate. În plus, compania îndeplinește și standardul hipoalergenic ISO 9001:2001, astfel încât puteți fi siguri că produsele sale sunt potrivite pentru o gamă largă de consumatori. 

Extindere descriere Restrângere descriere