Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Coal

Coal este un brand american fondat în 2002, care produce articole pentru acoperirea capului de înaltă calitate . De la debutul său pe piață, Coal a câștigat recunoașterea ca producător de șepci și pălării elegante și funcționale.

Articolele pentru cap Coal au o gamă largă de potrivire, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru o varietate de dimensiuni și forme de cap. Indiferent de preferințele dvs. de stil, Coal oferă o varietate de modele, stiluri și culori pentru a se potrivi diferitelor stiluri și ocazii.

Unul dintre elementele cheie ale mărcii Coal este angajamentul său față de dezvoltarea durabilă și protecția mediului. În producerea articolelor pentru acoperirea capului, Coal utilizează materiale durabile precum Polylana, Recover sau Recycled-PET. Polylana este o fibră ecologică care este fabricată din sticle PET reciclate, iar Recover este un material inovator derivat din bumbac și poliester reciclat. Utilizarea acestor materiale ajută la reducerea impactului negativ asupra mediului.

Cărbunele se concentrează, de asemenea, pe calitatea produselor sale. Brandului îi pasă de cusutul atent, materialele durabile și confortul la purtare. Articolele pentru cap de cărbune nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și o soluție funcțională care oferă protecție împotriva soarelui, vântului sau frigului.

Datorită combinației de stil, funcționalitate și abordare durabilă, marca Coal a câștigat loialitatea clienților din întreaga lume. Produsele sale sunt alegerea perfectă pentru cei care caută articole pentru acoperirea capului de calitate, care nu numai că arată bine, dar sunt și ecologice.

Extindere descriere Restrângere descriere