Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DUOTONE

duotone

Duotone este un brand care provine din compania Boards&More, care s-a specializat în sporturile nautice încă din anii 2000. Compania are un interes deosebit pentru kitesurfing, windsurfing și wingfoil. Denumirea actuală Duotone există din 2018, dar anterior fanii kitesurfing-ului o cunoșteau sub numele de North Kiteboarding și North Sails.  După rebranding, echipa brandului este formată din aceiași designeri, ingineri și alți specialiști, care sunt, de asemenea, adevărați pasionați de sporturi nautice și care colaborează și la alte proiecte Brands&More, cum ar fi Ion sau Fanatic. Acest lucru le permite să își transpună expertiza în operațiunile Duotone și direct în dezvoltarea de produse de ultimă generație, care îndeplinesc cerințele celor mai exigenți clienți.  

 

În prezent, Duotone este unul dintre cei mai mari producători de accesorii pentru diverse discipline de surf, cu produse precum pad-uri, vele, zmeie, booms, precum și huse și pompe practice pentru zmeie. Experiența și cunoștințele dobândite în producția de echipamente profesionale și de calitate pentru kitesurfing sunt, de asemenea, folosite de marcă pentru a dezvolta aripi specializate pentru noua disciplină în creștere, wingfoil. Sportivi renumiți, printre care și Aaron Hadlow, de cinci ori campion mondial de kitesurfing și câștigător al Red Bull King of the Air, lucrează cu marca Duotone. 

 

Toate echipamentele marca Duotone trec printr-o serie de teste pentru a le verifica proprietățile înainte de a fi puse în vânzare. Investind în produse de la acest producător, puteți fi siguri că au fost realizate cu atenție la detalii. În plus, toate accesoriile sunt disponibile într-o varietate de culori, din care fiecare atlet poate alege ceea ce i se potrivește. De-a lungul anilor, brandul a continuat să se dezvolte, modelând în același timp noi tendințe pe piața sporturilor nautice.

Extindere descriere Restrângere descriere