Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Globe

Originile mărcii australiene datează din 1994, când trei frați Hill - Stephen, Matt și Peter - au început să producă pantofi de skateboarding și sufring în Melbourne. În prezent, activitatea principală a Globe International este împărțită în mărci proprii, mărci sub licență și mărci distribuite. 

Această pasiune pentru skateboarding a dus la realizarea unei serii de 6 scurtmetraje, "United By Fate", a filmului "Year Zero", a unor cărți de specialitate și la organizarea concursului Globe Assault (2006). De asemenea, marca sponsorizează echipe de skate, surf și snowboard. De-a lungul anilor, echipa sa puternică de rideri i-a inclus pe Al Boglio, Andrew Currie și Chet Thomas și Rodney Mullen (primul pantof de skate care a avut un airbag de amortizare), precum și pe Chris Haslam, David Gonzalez și Sammy Montano. În 2010, compania a început să producă tot felul de echipamente pentru patinatori: punți, roți, șuruburi etc.  

Globe este recunoscută pentru inovație, progresivitate și pasiune, dar și pentru manopera solidă și raportul calitate-preț bun. În plus, compania se angajează să respecte mediul înconjurător, inclusiv prin: utilizarea unor fibre și țesături mai durabile (de exemplu, bumbac organic, Cocotex® - un fir fabricat din coji de nucă de cocos transformate în cărbune activat și combinate cu poliester care se usucă rapid, rezistă la mirosuri sau piei nubuc Wolverine®) și testarea riguroasă a articolelor de îmbrăcăminte pentru potrivire, funcționalitate și durabilitate.  

În prezent, Globe este unul dintre cei mai importanți producători de skateboarduri, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru iubitorii de toate tipurile de plăci: de la skateboarduri la plăci de surf și snowboarduri. 

Extindere descriere Restrângere descriere