• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HYDROGEN

Hydrogen, fondată în 2003 de renumitul designer Alberto Bresci, este o marcă italiană proeminentă în lumea îmbrăcămintei sportive de lux. Marca este perfect recognoscibilă datorită filozofiei sale unice de a oferi individualitate prin crearea unui produs exclusivist.

Hydrogen este un producător de îmbrăcăminte sportivă de cea mai înaltă calitate, axată pe sporturi precum tenisul și golful. Fiecare colecție este rezultatul unei măiestrii excelente și a unei căutări neobosite a excelenței, atrăgând cei mai exigenți clienți din întreaga lume.

Unul dintre aspectele cheie ale afacerii Hydrogen este reprezentat de colaborările cu alte mărci de prestigiu. Hydrogen creează colecții capsulă unice cu mărci precum Fiat, Lotus, Lamborghini, Alfa Romeo, Perfetti Group, Duvetica și jPlus. Aceste parteneriate au permis Hydrogen să exploreze noi domenii de design, evidențiind inovația și capacitatea mărcii de a se adapta la o varietate de stiluri și nevoi.

Hidrogenul nu este doar îmbrăcăminte, ci și un stil de viață. Brandul reprezintă luxul, clasa și unicitatea, adresându-se celor care caută o experiență unică prin intermediul hainelor lor. Alberto Bresci, cu abordarea sa vizionară a designului, a transformat Hydrogen într-un simbol al eleganței și stilului italian în lumea sportului.

Extindere descriere Restrângere descriere