• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hyperice

Hyperice, fondată în 2011, este o marcă americană de top în domeniul aparatelor de masaj sportiv. Compania are la activ un deceniu de dezvoltare continuă și inovație, făcând ca produsele sale să fie disponibile în peste 60 de țări din întreaga lume.

Hyperice a fost recunoscută de Fast Company ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii din lume în 2021, o dovadă a căutării neobosite a excelenței și a inovației. Nu numai că brandul oferă produse de cea mai înaltă calitate, ci și cercetează și dezvoltă în mod constant noi tehnologii care pot contribui la îmbunătățirea performanței atletice și a stării generale de bine.

O parte a succesului Hyperice se datorează echipei de consilieri a mărcii, formată din experți renumiți în diverse domenii ale sănătății. Expertiza, cercetările și opiniile acestora contribuie la conturarea programului de performanță și bunăstare al mărcii, oferind clienților instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală.

Produsele Hyperice sunt create pentru sportivi de toate nivelurile, de la amatori la profesioniști. Marca se angajează să ofere echipamente de recuperare și masaj de cea mai bună calitate pentru a ajuta la creșterea rezistenței, îmbunătățirea mobilității și accelerarea recuperării după antrenament.

Hyperice nu este doar un brand, ci și un simbol al inovației, al calității și al preocupării de neegalat pentru sănătatea clienților săi. Prin dedicarea și pasiunea sa, Hyperice ajută milioane de oameni din întreaga lume să își atingă obiectivele sportive și să rămână sănătoși.

Extindere descriere Restrângere descriere