Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kinderkraft

Kinderkraft este un brand polonez specializat în producția de biciclete de alergare profesionale și alte echipamente dedicate celor mai tineri utilizatori. De la înființarea sa, marca a crescut semnificativ și a început să își distribuie produsele în aproape 70 de țări din întreaga lume. Acest lucru demonstrează determinarea sa de a-și dezvolta continuu activitatea și de a-și îmbunătăți și extinde în mod constant gama de produse.  

În prezent, Kinderkraft este unul dintre cei mai renumiți producători de accesorii pentru copii, iar produsele sale sunt recunoscute de întreaga societate. Misiunea brandului este de a crea astfel de articole care să ajute părinții în fiecare zi în îngrijirea copiilor și să le asigure acestora multă distracție. Merită subliniat faptul că toate produsele Kinderkraft, înainte de a fi puse în vânzare, trec prin numeroase teste riguroase care le verifică proprietățile și verifică siguranța utilizării.  

Articolele mărcii sunt destinate utilizării de către copii, motiv pentru care sunt certificate pentru siguranță. În plus, acestea sunt caracterizate de un design unic care încântă estetica atât a utilizatorilor tineri, cât și a celor adulți. De-a lungul anilor, marca Kinderkraft a primit numeroase premii renumite din partea unor instituții globale și europene, cum ar fi ADAC, Stiftung Warenest și Red Dot Design Award. 

Extindere descriere Restrângere descriere