Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

KMC

KMC este o marcă înființată în 1977, specializată în producția de lanțuri profesionale pentru biciclete. Încă de la început, compania a continuat să dezvolte și să dezvolte lanțuri moderne pentru diferite tipuri de biciclete.  

În prezent, marca KMC este unul dintre cei mai mari lideri din industria bicicletelor și își construiește poziția pe piața sporturilor de mulți ani. În 1989, marca și-a extins activitățile și a deschis noi facilități de producție în Asia. În prezent, compania își distribuie produsele pe peste 150 de piețe străine. Lanțurile KMC pot fi folosite de către bicicliștii de munte, bicicliștii de șosea și cei care practică cross-country, indiferent de nivelul de experiență.  

Toate produsele KMC trec printr-o serie de teste riguroase pentru a verifica performanța și siguranța lor înainte de a fi puse în vânzare. În plus, marca este preocupată și de mediul înconjurător. Din acest motiv, compania se angajează să dezvolte sisteme de producție ecologice și să utilizeze materiale de origine etică în produsele sale. De-a lungul anilor, KMC a primit numeroase premii la RedDot Design Award. 

Extindere descriere Restrângere descriere