• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Nikwax

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.
Nikwax

Nikwax își poate urmări istoria până în 1977, când fondatorul Nick Brown a dezvoltat o nouă formulă de produs de impermeabilizare a încălțămintei. Ceara avansată a oferit o impermeabilitate excelentă pentru încălțăminte și a fost foarte eficientă. Invenția lui Brown a revoluționat rapid piața încălțămintei și a deschis calea pentru noi dezvoltări în domeniul produselor de impermeabilizare. În prezent, Nikwax este unul dintre cei mai recunoscuți producători de impermeabilizatori speciali, nu numai pentru încălțăminte, ci și pentru îmbrăcăminte, țesături de lână și chiar corturi. În plus, marca are și o gamă de detergenți de rufe profesionale. 

De-a lungul anilor, Nikwax a evoluat continuu, dezvoltând substanțe avansate pentru a răspunde nevoilor noilor fibre care apar constant pe piață. Acest lucru a permis mărcii să dezvolte sisteme și tehnologii inovatoare care contribuie direct la calitatea fiecărui produs impermeabilizat. Gama Nikwax include "TZ Direct", care este ideală pentru îmbrăcăminte sau încălțăminte cu membrană GORE-TEX®, și "SoftShell Proof Wash-In", care este ideală pentru țesăturile softshell. 

Produsele Nikwax reprezintă amestecul perfect de agenți de impermeabilizare, îmbunătățind performanța naturală a fiecărei țesături și oferind o excelentă hidroizolație. Merită să investiți în produsele de impermeabilizare și spălare Nikwax pentru a îmbunătăți și mai mult îngrijirea echipamentului dumneavoastră sportiv și de camping. 

Extindere descriere Restrângere descriere