Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este un renumit brand american de modă, cunoscut în întreaga lume pentru modelele sale clasice, dar moderne. Fondată în 1985 de Tommy Hilfiger însuși, marca a câștigat rapid recunoaștere și un loc pe scena internațională a modei cu modelele sale necomplicate care reflectă perfect stilul de viață american.

Marca Tommy Hilfiger este sinonimă cu luxul, calitatea și eleganța. Colecțiile mărcii variază de la îmbrăcăminte și încălțăminte la accesorii și parfumuri pentru bărbați și femei. Toate produsele Tommy Hilfiger se caracterizează printr-o atenție excepțională acordată detaliilor, prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și prin inovație, ceea ce atrage atât generațiile tinere, cât și pe cele mai în vârstă.

Unul dintre elementele recognoscibile ale mărcii este logo-ul - un dreptunghi alb, albastru și roșu, care simbolizează moștenirea americană a mărcii. De asemenea, marca Tommy Hilfiger este cunoscută pentru angajamentul său față de diverse inițiative sociale și de mediu, depunând eforturi pentru o producție durabilă și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață în comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Apreciind diversitatea și incluziunea, Tommy Hilfiger creează haine care reflectă o varietate de stiluri și personalități, subliniind în același timp caracteristicile unice ale fiecărei persoane. Ca urmare, marca este recunoscută și apreciată pe scară largă de iubitorii de modă din întreaga lume.

Extindere descriere Restrângere descriere