• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

WaterRower

Produse: 1

View as
WaterRower

WaterRower este unul dintre cei mai apreciați producători de vâsle de exerciții de pe piața de sport. Marca a dezvoltat un sistem de reglare inovator bazat pe încorporarea unui rezervor de apă, care generează rezistență și permite reglarea liberă în funcție de cerințele individuale. Dezvoltarea acestei tehnologii este cea care a adus WaterRower cea mai mare publicitate în lumea sportului. Primul vâsle de apă a fost proiectat în 1988 de către John Duke. 

Astăzi, marca este una dintre cele mai importante companii producătoare de vâsle de exerciții inovatoare, iar produsele sale sunt folosite în întreaga lume de mii de utilizatori mulțumiți, atât începători în activitatea fizică, cât și sportivi profesioniști avansați.  

WaterRower își produce echipamentele folosind oțel și lemn de înaltă calitate, astfel încât, pe lângă o manoperă solidă, toate produsele sunt elegante și estetice. Unele dintre echipamentele mărcii sunt, de asemenea, compatibile cu smartphone-urile, ceea ce le conferă un caracter inovator. Produsele WaterRower sunt certificate, iar compania însăși a primit premiul PulsX pentru menținerea designului unic al echipamentelor sale. 

Extindere descriere Restrângere descriere