Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Wild Country

Wild Country este o marcă renumită a cărei istorie a început în 1977, când alpinistul britanic din Himalaya Mark Vallance și alpinistul american Ray Jardine au decis să transforme pasiunea lor pentru alpinism într-o companie inovatoare. Viziunea și angajamentul lor au fost cele care au dus la crearea unui brand care a influențat dezvoltarea alpinismului în întreaga lume timp de decenii.

Brandul Wild Country este un pionier în producția de echipamente, îmbrăcăminte și accesorii pentru alpinism. Dar una dintre cele mai importante realizări ale mărcii este lansarea primelor amicale de cățărare. Aceste dispozitive mecanice, care sunt folosite pentru a plasa puncte de asigurare în crevase de diferite lățimi, au devenit o revoluție în lumea cățărării și sunt și astăzi parte integrantă a echipamentului alpiniștilor.

În februarie 2012, Wild Country și-a unit forțele cu gigantul italian al echipamentelor de alpinism Salewa, oferindu-i mărcii și mai multe posibilități de creștere și inovare.

Astăzi, Wild Country este sinonimă cu cea mai înaltă calitate, inovație și siguranță în lumea alpinismului. Marca este alegerea profesioniștilor și a amatorilor care apreciază fiabilitatea, durabilitatea și funcționalitatea produselor oferite.

Wild Country - este mai mult decât un brand, este un simbol al evoluției alpinismului care continuă să împingă limitele posibilului.

Extindere descriere Restrângere descriere