Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bricege

Cuțite de buzunar - modele multifuncționale și fiabile în magazinul Sportano 

Un cuțit de buzunar este un instrument multifuncțional care se poate dovedi util în multe situații. Se poate dovedi utilă pentru sarcini casnice simple, reparații, bricolaj, precum și atunci când călătoriți sau mergeți pe traseu. Mai presus de toate, modelul pe care îl alegeți ar trebui să fie multifuncțional, caracterizat de o manoperă de înaltă calitate, durabilitate și, de asemenea, să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi cuțite de buzunar de la un producător dovedit, cum ar fi Victorinox.  

Când merită să cumpărați un cuțit de buzunar? 

Cuțitul de buzunar este un instrument foarte popular, ales de un număr mare de oameni pentru tot felul de utilizări. Există pe piață cuțite de buzunar universale, care funcționează bine pentru majoritatea oamenilor. Pe de altă parte, briceagurile de buzunar de turism sunt elemente esențiale pentru drumețiile montane și ar trebui să aibă lamă, foarfecă, pensete sau deschizătoare. Modelele pentru mașină au de obicei componente universale sau sunt extinse cu diverse șurubelnițe. Cuțitele de buzunar vor funcționa bine și pentru pasionații de bricolaj și de pescuit, precum și atunci când călătoresc. Dacă aveți nevoie de o unealtă pentru treburile casnice, reparații și în timpul călătoriilor, un cuțit de buzunar este o piesă esențială a echipamentului. Va funcționa foarte bine pe traseu, atunci când aveți nevoie de un cuțit de buzunar în timpul campării.  

Ce ar trebui să ofere un cuțit de buzunar - cuțite de buzunar multifuncționale 

După cum sugerează și numele, cuțitele de buzunar multifuncționale ar trebui să permită mai multe funcții și să fie utile în multe situații. În primul rând, aceste tipuri de instrumente au: 

  • lame - mici și mari;
  • Pensete - utile în multe situații, inclusiv în bricolaj și pe teren;
  • fișier - util atunci când unghiile sunt deteriorate;
  • foarfece - va funcționa practic pentru orice eventualitate;
  • șurubelniță - de dimensiuni mai mici, un element deosebit de recomandat atunci când cuțitul de buzunar va fi folosit acasă sau în mașină;
  • tirbușon/deschizător pentru sticle și conserve;
  • cârlig - util pentru pescari sau atunci când transportați obiecte mici.

Printre alternativele la cuțitele de buzunar se numără și popularele multifuncționale, care se caracterizează prin funcții extinse și care se remarcă și prin dimensiunile mai mari.  

Alegerea cuțitului de buzunar potrivit 

Atunci când alegeți un cuțit de buzunar multifuncțional, merită în primul rând să luați în considerare numărul de componente și pentru ce situații veți avea nevoie de acest instrument. Așa cum am menționat deja, pe piață există cuțite de buzunar de vânătoare, de pescuit, de bricolaj sau turistice. Prin urmare, este recomandabil să se determine scopul instrumentului și să fie pe deplin confortabil de utilizat - compact, elegant, ușor de depozitat și compact. În acest fel, puteți lua cuțitul de buzunar oriunde, putându-l în același timp folosi rapid. De asemenea, este important și materialul de construcție al cuțitului de buzunar în sine, care ar trebui să fie de cea mai bună calitate și rezistent la deteriorare sau la intemperii. De cele mai multe ori, la fabricarea sculei se folosește oțel, iar finisajul este din plastic sintetic sau ABS. Dacă aveți nevoie de o unealtă compactă, lungimea și lățimea sunt parametri care merită luați în considerare. 

Mărci care oferă cuțite de buzunar de înaltă calitate 

În sortimentul magazinului Sportano.ro veți găsi cuțite de buzunar Victorinox de înaltă calitate, care sunt fabricate din materiale profesionale și dotate cu diferite tipuri de componente. Cu siguranță, modelul ales de briceag de buzunar va fi util în multe situații pe teren, acasă sau în timpul călătoriilor. Tot ce trebuie să faceți este să adaptați produsul la nevoile dumneavoastră, deoarece în gama noastră veți găsi atât modele universale, cât și instrumente mai elaborate, cu multe funcții.  

Extindere descriere Restrângere descriere