• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Copoly

Copoly este un brand respectat, specializat în producția de bandaje de înaltă calitate pentru utilizare în sport și medicină. De ani de zile, compania a fost lider pe piața medicală și și-a câștigat reputația de furnizor de încredere de soluții inovatoare și eficiente de bandaje. Interesant este faptul că produsele Copoly sunt utilizate și în cabinetele veterinare.

Bandajele copolitice sunt cunoscute pentru calitatea lor excelentă, fiabilitatea și eficiența remarcabilă în tratarea diferitelor tipuri de răni și leziuni și ca protecție împotriva unor eventuale leziuni. Compania oferă o gamă largă de bandaje, inclusiv bandaje de unică folosință, bandaje elastice, bandaje aderente specializate și bandaje pentru accelerarea vindecării.

Anii de experiență și angajamentul față de cercetare și dezvoltare permit companiei Copoly să dezvolte tehnologii și materiale inovatoare care contribuie la îngrijirea eficientă a rănilor. Bandajele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care sunt hipoalergenice, confortabile pe piele și asigură o ventilație adecvată, ceea ce accelerează procesul de vindecare și reduce la minimum riscul de infecție.

Copoly este conștientă de diversitatea nevoilor utilizatorilor și lucrează în mod constant la îmbunătățirea produselor sale. Marca oferă bandaje într-o varietate de dimensiuni, forme și tipuri pentru a asigura o potrivire optimă pentru fiecare tip de rană și, prin urmare, un confort maxim.

Fiabilitatea și siguranța reprezintă o prioritate pentru marca Copoly. Bandajele sunt testate cu atenție și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, oferind utilizatorilor încrederea că folosesc produse pe care se pot baza.

Extindere descriere Restrângere descriere