• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Funkita

Funkita, o marcă sportivă consacrată de sub sigla Way Funky, înființată în 2004 în orașul Melbourne, Australia, este lider mondial în producția de costume de baie de înaltă calitate pentru femei și fete, precum și de echipamente și echipamente de înot.

Încă de la înființare, Funkita s-a angajat să creeze produse care nu numai că stabilesc tendințe, dar îndeplinesc și cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate. Colecțiile lor de costume de baie sunt atrăgătoare, cu modele și culori originale, iar tehnologiile avansate pe care le folosesc garantează o experiență de înot de neegalat.

Funkita nu se ocupă doar de costume de baie, ci oferă, de asemenea, o gamă largă de echipamente de înot. Ținând cont de cei mai exigenți înotători, brandul oferă o varietate de accesorii, cum ar fi ochelari de înot, căști de înot și aripioare pentru a spori și mai mult confortul și eficiența antrenamentelor.

De-a lungul a două decenii de activitate, Funkita a câștigat încrederea a milioane de clienți din întreaga lume. Prin inovația sa, continuă să extindă limitele a ceea ce este posibil în domeniul costumelor și echipamentelor de înot, oferind produse care vă ajută să obțineți cele mai bune performanțe, indiferent de nivelul dumneavoastră.

Funkita este un brand care combină spiritul australian, pasiunea pentru sport și dragostea pentru design. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea, confortul și stilul, atât în piscină, cât și în afara ei.

Extindere descriere Restrângere descriere