Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Huffy

Huffy este o marcă americană, a cărei istorie datează din 1892. În acel moment, fondatorul său, George Huffmann, a decis să schimbe marca companiei deja existente și să înceapă din nou cu producția de biciclete specializate. De-a lungul anilor, marca a continuat să se dezvolte și și-a extins în mod constant gama cu noi modele. În 1949, compania a revoluționat industria sportului și a introdus primele biciclete pentru copii, care au facilitat mult învățarea mersului pe bicicletă. Doar șase ani mai târziu, a fost creată și o invenție inovatoare, care a făcut posibilă ascultarea muzicii în timp ce se călărea pe bicicletă.  

Activitățile de pionierat și soluțiile moderne sunt sinonime cu marca Huffy, care a fost în mod constant unul dintre liderii mondiali pe piața sporturilor timp de mulți ani. În prezent, oferta largă a mărcii include, de asemenea, vehicule electrice pentru copii, trotinete, precum și componente pentru biciclete. De-a lungul istoriei sale, marca a crescut semnificativ, iar popularitatea sa a fost sporită și de colaborările cu cicliști renumiți, care au participat la curse pe distanțe lungi folosind biciclete specializate de la acest producător. 

În 2017, compania a introdus cadrul de ultimă generație Perfect Fit™, care a schimbat modul în care ne gândim la modul în care sunt proiectate și a dat naștere unei noi ere a confortului în ciclism. Huffy este un brand cu tradiție, care a contribuit întotdeauna la dezvoltarea activităților fizice recreative și a dezvoltat produse profesionale care funcționează chiar și în cele mai solicitante condiții. 

Extindere descriere Restrângere descriere