Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lopeți

Lopeți - modele de încredere în magazinul Sportano.ro

Lopatele sunt unelte de mana care au fost folosite in diverse domenii ale vietii de secole. Sarcina lor principală este de a forja, rupe și tăia pământul și rădăcinile. Lopețile sunt instrumente universale care sunt perfecte pentru turism, muncă, supraviețuire sau camping. Lopețile sunt instrumente simple, dar extrem de eficiente, care vă permit să efectuați multe lucrări pe teren care necesită precizie și rezistență fizică. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi lopeți de la producători dovediți precum Gerber sau Easy Camp.

Lopeți în turism - echipamente necesare

Lopețile sunt unul dintre instrumentele esențiale în turism, fie că este vorba de drumeții, aventuri în natură sau camping. Acest instrument are multe utilizări de care ați putea avea nevoie pentru diferite situații.

Lucru pe teren

Lopețile sunt unelte care sunt perfecte pentru orice lucru pe câmp. Săpat gropi pentru un cort, îndepărtarea rădăcinilor sau a blocurilor de rocă sau curățarea potecilor - acestea sunt doar câteva dintre sarcinile pe care le poate îndeplini o lopată pe câmp. Lopata facilitează, de asemenea, mișcarea în câmp, deoarece vă permite să vă creați propriul drum atunci când traseele standard se dovedesc a fi prea greu de depășit.

Expediții montane

În timpul expedițiilor montane, o lopată este necesară pentru tăierea gheții și a ghețarilor, a forja blocurilor de gheață sau de rocă, precum și pentru tăierea pâlniilor sau puțurilor în zăpadă. În cazul în care rămâneți blocați într-o groapă sau într-o avalanșă, lopata este, de asemenea, utilă pentru a săpat în afara zonei periculoase.

Camping

În timpul campingului, lopata este utilă pentru săpat focuri de tabără, amenajat corturi sau săpat un loc pentru grătar. În plus, este util și pentru prelucrarea lemnului care poate fi recoltat în zona din apropiere. Lopata ajută la efectuarea tuturor lucrărilor de câmp legate de forjarea și tăierea lemnului.

Lopeți multifuncționale - ce merită să știi despre aceste instrumente?

Lopețile multifuncționale sunt unelte care combină multe funcții, datorită cărora pot înlocui multe alte unelte. Lopata multifuncțională include diverse lame, pile, foarfece, deschizători de conserve și sticle și alte câteva elemente utile. Datorită acestui fapt, lopata multifuncțională este un instrument universal care poate fi folosit în diverse situații, atât în turism, cât și în viața de zi cu zi.

Cele mai importante caracteristici ale lopeții multifuncționale sunt:

  • Funcționalitate - o lopată multifuncțională este un instrument care combină mai multe funcții, datorită cărora poate înlocui multe alte unelte. În funcție de model, lopata multifuncțională poate conține mai multe instrumente diferite care vă permit să efectuați multe activități.
  • Versatilitate - lopețile multifuncționale sunt unelte perfecte pentru diverse domenii ale vieții. Pot fi folosite in turism, pentru supravietuire, la serviciu sau acasa. Datorită funcționalității lor, lopețile multifuncționale sunt unelte universale care sunt perfecte pentru orice situație.
  • Mobilitate - lopețile multifuncționale sunt instrumente mobile care pot fi mutate cu ușurință în orice loc. Sunt de obicei ușoare și la îndemână, așa că le poți lua cu tine în orice călătorie.
Extindere descriere Restrângere descriere