Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Keitech

Keitech este o marcă japoneză fondată în 1996 de Keia Hayashi, specializată în producția de momeli și momeli de pescuit de înaltă calitate. Compania folosește numai materiale dovedite în produsele sale, ceea ce se traduce printr-o eficiență ridicată a fiecărei capturi. De-a lungul timpului, marca a continuat să se dezvolte, extinzându-și gama și dezvoltând accesorii moderne care îmbunătățesc semnificativ eficiența pescuitului.  

În prezent, Keitech este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și articole de pescuit din întreaga lume. Produsele acestei mărci pot fi folosite atât de pescarii începători, care își încep aventura cu acest sport, cât și de cei avansați, care sunt profesioniști și aleg doar produse de calitate pentru echipamentul lor. 

Echipa brandului este formată din specialiști care lucrează împreună pentru a dezvolta produse de cea mai înaltă calitate, caracterizate de o calitate excelentă și durabilitate. Momelile din cauciuc Keitech sunt sinonime cu funcționalitatea și eficiența. Cele mai populare colecții de produse ale acestui producător includ Easy Shiner, Little Spider, Swing Impact și Shad Impact. Toate accesoriile sunt disponibile în diferite dimensiuni și variante de culoare, astfel încât fiecare pescar poate alege accesorii în funcție de cerințele sale. 

Extindere descriere Restrângere descriere