Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mănuși de portar

Mănuși de portar - alege un model potrivit și fiabil în magazinul Sportano 

Mănușile de portar sunt cea mai importantă piesă de echipament folosită de un portar în timpul antrenamentelor sau al meciurilor. Mai presus de toate, mănușile sunt responsabile pentru protejarea mâinilor și, de asemenea, îmbunătățesc senzația și aderența mingii. În oferta Sportano.ro veți găsi o gamă largă de mănuși de portar în ceea ce privește materialele folosite și dimensiunile. Veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Vă vom pune la dispoziție mănuși de la mărci profesionale precum TITAN, SELECT, uhlsport, 4Keepers, PUMA, Reusch, Football Maters sau RG

Tipuri și mărimi de mănuși de portar 

Mărimea mănușilor de portar este un aspect extrem de important, deoarece o mărime care nu se potrivește bine va împiedica jocul și va cauza disconfort. Cei mai mulți producători oferă o gamă de mărimi similară, dar pentru a fi siguri - merită să examinați tabelul de mărimi înainte de a cumpăra. Pentru a face acest lucru, este o idee bună să măsurați lățimea mâinii la înălțimea articulațiilor cu o bandă de croitorie sau o riglă și să o comparați cu datele producătorului. Mărimea mănușilor este de obicei cuprinsă între 3 și 12.  

Mănușile de portar pot fi împărțite în funcție de tăiere, unde există trei tipuri de bază:  

  • Tăietură negativă - mănușile sunt confecționate prin coaserea panourilor laterale și a spumei împreună cu o cusătură internă pentru o potrivire confortabilă și confortabilă; 
  • Tăietură plată - construcția constă în cusături care leagă panoul lateral de spumă, permițând un model durabil și rezistent la deteriorări; 
  • Rollfinger - care este o tăietură care presupune tăierea vârfului cu spumă de jur împrejur, îmbunătățind zona de prindere și permițând în același timp o utilizare confortabilă.  

În plus, alegerea mănușilor potrivite depinde și de spuma utilizată. În acest caz, alegerea este foarte extinsă, iar spuma poate fi împărțită în:  

  • Moale - una dintre cele mai ieftine soluții cu durabilitate și o aderență bună; 
  • Teren dur - spuma este excelentă pentru terenurile cu suprafețe dure;  
  • Aqua - spumă utilizată în condiții nefavorabile, în special în condiții de ploaie, adesea prevăzută cu un adaos de latex natural pentru proprietăți mai bune; 
  • latex - spumă utilizată în meciuri, caracterizată printr-o aderență bună; 
  • Spumă supersoft dopată cu latex, caracterizată prin performanță și durabilitate, cel mai adesea aleasă pentru antrenament și joc recreativ. 

Mănuși de portar de calitate superioară 

La Sportano, vă oferim mănuși de portar de înaltă calitate de la producători consacrați, cum ar fi TITAN, PUMA, Football Maters și RG. Dacă sunteți în căutarea unui produs profesional, alegeți mănușile de portar 4Keepers. Unele modele dispun de o mână rea întărită, vârfuri de degete cusute dublu pe partea exterioară, precum și de un material care permite mâinii să respire. Materialul elastic permite o potrivire adecvată în mână, în timp ce bandajul de fixare rigidizează încheietura mâinii. De asemenea, mănușile mărcii au o închidere în trei puncte, care asigură că mănușa rămâne perfect la locul ei pe mână. Pe de altă parte, mănușile de portar Select sunt concepute pentru meciuri, antrenamente și antrenamente pe suprafețe naturale. Printre produse veți găsi modele cu o zonă de prindere extinsă, precum și modele cu tăietură plană, tăietură plată și tăietură negativă. În magazinul nostru vă puteți echipa cu mănuși de portar uhlsport și mănuși de portar Reusch, unde veți găsi modele atât pentru copii, cât și pentru adulți.  

O selecție de mănuși de portar de încredere 

Atunci când alegeți modelul de mănușă potrivit, potriviți tipul de mănușă la utilizarea prevăzută, și anume tăietura și spuma folosită, unde mănușile pot fi împărțite în mănuși de meci și mănuși de antrenament. Mănușile de meci sunt de obicei modele profesionale pentru jucătorii care participă la competiții. Sunt fabricate din latex de înaltă calitate pentru o mai bună protecție a degetelor și din spumă cu confort maxim de prindere.  

Mănușile de antrenament sunt modele nu doar pentru antrenament, ci și pentru portarii începători care abia își perfecționează abilitățile. Acestea au o aderență ceva mai mică, dar sunt suficient de rezistente pentru a face față unei varietăți de condiții de joc. Uneori puteți găsi mănuși adaptate la condițiile meteorologice, în care se folosește spumă de apă cu o secțiune de latex special confecționată pentru palmă pentru condiții umede. Acest lucru asigură o aderență fermă chiar și atunci când jucați pe ploaie. 

Mănuși de portar - cu sau fără întăritori? 

Mănușile de portar cu întăritori reprezintă o stabilizare suplimentară a degetelor. Nu numai că oferă un nivel ridicat de confort, dar ajută și la evitarea rănilor care pot apărea atunci când se fac fotografii. Cu toate acestea, mănușile de portar cu întăritori înseamnă o senzație ceva mai slabă pentru minge, așa că merită să testați ambele produse înainte de a cumpăra modelul potrivit. Rigidizatoarele sunt o opțiune pentru cei care au nevoie de o protecție suplimentară în timpul jocului, în timp ce au deseori probleme cu rănirea degetelor.  

Alegerea mănușilor de portar pentru copii 

Mănușile de portar pentru copii trebuie să se potrivească în primul rând în ceea ce privește mărimea, unde cel mai bine este să măsurați lățimea mâinii la înălțimea articulațiilor. Cele mai comune mărimi sunt de la 3 la 12, unde modelele de mărimea 11 sau 12 sunt sugerate pentru adulți. Mărimea medie pentru copii variază între 3 și 8. Cu toate acestea, printre produsele pentru copii puteți găsi mănuși de portar mărimea 6, mănuși de portar mărimea 7 și mănuși de portar mărimea 8. Copilul trebuie să se simtă confortabil în timpul jocurilor sau antrenamentelor, așa că alegeți un model cu materiale moi și, de asemenea, un întăritor pentru o mai bună protecție a degetelor.  

O selecție de mănuși de portar de până la £100 

Prețul mănușilor de portar variază de la 100 la câteva sute de zloți, totul în funcție de materialele, tăietura sau spuma folosită. Produsele mai ieftine sunt destinate antrenamentelor sau meciurilor recreative. Acestea au adesea cusături vizibile și nu întotdeauna lasă aerul să treacă în mod corespunzător, așa că merită să acordați atenție modelelor potrivite. Atunci când alegeți mănuși de portar de până la 100 de lire sterline, veți găsi cel mai adesea o tăietură plată și o spumă moale sau super moale. În magazinul Sportano veți găsi mănuși de portar juniori și adulți în limita bugetului menționat mai sus, de la mărci precum PUMA, uhlsport, SELECT sau Reusch.  

Mănuși de portar pentru profesioniști 

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de portar profesionale, în primul rând acordați atenție tăieturii și spumei folosite. Acestea sunt produse concepute cu tehnologie modernă pentru a asigura confort și proprietăți excelente de aderență. Unele modele pot avea un sistem de închidere dublu, protecții elastice sau un revers respirabil. În magazinul nostru veți găsi mănuși de portar profesionale în diferite game de prețuri de la producători renumiți, cum ar fi 4Keepers, TITAN, Reusch, PUMA sau uhlsport.  

Extindere descriere Restrângere descriere