Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

4keepers

4Keepers

4Keepers este un brand renumit, specializat în producția de mănuși de portar de înaltă calitate și accesorii pentru portarii de fotbal. Fondată în 2009 de portarul Piotr Skiba. Marca a câștigat recunoaștere în rândul profesioniștilor și amatorilor datorită calității sale excelente, soluțiilor inovatoare și angajamentului de a crea produse care să răspundă așteptărilor și nevoilor portarilor de la diferite niveluri de calificare.

4Keepers se caracterizează prin atenția acordată detaliilor și folosește cele mai noi tehnologii și materiale pentru a le oferi portarilor protecție, confort și performanță optime în timpul jocului. Mănușile 4Keepers sunt confecționate cu meticulozitate din materiale durabile, cum ar fi latexul cu aderență ridicată pentru o aderență excelentă la minge. Marca oferă o varietate de modele de mănuși pentru a se potrivi diferitelor condiții meteorologice și stiluri de joc, astfel încât portarii să poată alege soluția potrivită pentru ei înșiși.

Accesoriile pentru portari, cum ar fi cotierele, genunchierele, pieptarii și multe altele, reprezintă, de asemenea, o parte importantă a gamei 4Keepers. Aceste produse oferă protecție și siguranță suplimentară portarilor în timpul intervențiilor complexe și le sporesc încrederea pe teren.

Marca 4Keepers este recunoscută atât de portarii profesioniști, cât și de cei amatori, iar produsele sale sunt utilizate pe scară largă pe terenurile de fotbal din întreaga lume. De asemenea, colaborează cu multe cluburi și echipe de fotbal renumite, furnizându-le mănuși de portar de înaltă calitate.

Extindere descriere Restrângere descriere