Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Football Masters

Football Masters este un brand care a fost fondat în 2014 la inițiativa portarului clubului de primă ligă Korona Kielce - Wojciech Małecki - care a decis să își facă propriul design pentru a crea mănuși de portar de cea mai bună calitate.

Scopul final al mărcii Football Masters este de a oferi portarilor o satisfacție completă. Cu o experiență bogată și mii de ore petrecute pe teren, fondatorul a dobândit abilități neprețuite care i-au permis să introducă o nouă calitate pe piața mănușilor de portar.

Brandul Football Masters a câștigat încrederea multor portari profesioniști, ceea ce dovedește nivelul ridicat de manoperă al mănușilor. Fiecare model este îmbunătățit constant, iar fondatorul petrece multe ore consultându-se cu utilizatorii.

Astăzi, mănușile Football Masters sunt prezente pe terenurile din întreaga lume și sunt distribuite în multe țări. Lucrând cu tinere talente, mănușile Football Masters ajung pe terenurile unor nume puternice precum FC Barcelona, Manchester United, Chelsea FC și Leicester City, confirmând cea mai înaltă calitate.

Marca Football Masters folosește materiale de cea mai bună calitate, obținute de la cei mai buni producători, pentru a asigura confortul în toate condițiile.

Brandul a primit certificatul "Calitatea anului" în 2015, premiul "People's Choice" în 2016 pentru cele mai populare mănuși de portar din Polonia, iar în 2018 a primit certificatul european de calitate, care confirmă nivelul global al produselor.

Extindere descriere Restrângere descriere