Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plăci de wing foil

Planșe de Wing foil - alege placa potrivită la magazinul de sport Sportano 

Wing foil, cunoscut și sub numele de wingsurfing, este o formă interesantă de sport nautic care combină elemente din alte activități, cum ar fi kitesurfing, surfing și windsurfing. Garantează o experiență de înot uimitoare, deoarece vă oferă senzația de levitație deasupra suprafeței apei. Pentru a practica această activitate acvatică, nu veți avea nevoie doar de aripa dreaptă, ci mai ales de o placă de folie de aripă. La Sportano, oferim plăci de înaltă calitate de la producători renumiți, cum ar fi Lift Foils, JP Australia, Cabrinha și Fanatic

Funcționarea plăcii de folie de aripă 

Wing foil este un sport nautic care folosește o placă specială - rigidă sau pompată - cu o folie atașată la partea inferioară, sau aripioare, cunoscute adesea și sub numele de eleroane. În timpul înotului, folia se scufundă în apă, creând o forță care ridică placa cu riderul deasupra suprafeței apei. Acesta vă permite să plutiți chiar și în rafale ușoare de vânt. Aripilele sunt atașate la punte pe secțiunile din față și din spate, unde secțiunea din față este responsabilă pentru generarea forței, iar secțiunea din spate asigură stabilitatea adecvată. Propulsorul întregului kit este foilul de aripă, al cărui design seamănă mai mult cu cel al unui zmeu, asemănător cu aripa folosită în kitesurfing. În timpul înotului, aripa trebuie ținută de un mâner special, dar nu se folosesc parâme sau bare, ca în windsurfing. Placa în foile de aripă vă permite în primul rând să puneți placa în mișcare și să prindeți viteza potrivită, ajutându-vă cu aripa, cu care trebuie să o accelerați. Placa vă permite să vă deplasați deasupra suprafeței apei și, odată cu ea, vă deplasați, traversând val după val și secțiuni ale traseului pe apă. 

Cum alegi o placă de folie de aripă? 

Atunci când vă decideți să faceți o activitate precum wing foil, trebuie să vă echipați cu o placă specială, fiind disponibile atât modele rigide, cât și cu pompă. Placa gonflabilă este mult mai populară, deoarece nu ocupă mult spațiu și poate fi ușor de depozitat și transportat. Tot ce trebuie să faceți este să îl umpleți cu aer înainte de a intra în apă, astfel încât să fie complet pregătit pentru înot. Atunci când alegeți o placă de foile de aripă, acordați atenție flotabilității sale, dimensiunii și alegerii modelului pentru greutatea utilizatorului. Pentru începători, se aleg de obicei placi cu 40-60 de litri mai mari decât greutatea corporală. Riderii experimentați, pe de altă parte, pot alege o placă cu 15-20 de litri mai mare. Dacă sunteți la început în acest sport, alegeți o placă de wing foil în funcție de greutatea și flotabilitatea dumneavoastră. Este recomandabil să testați în timp ce înotați cum se comportă în apă modelele de placă alese pentru a găsi produsul potrivit.  

Plăci de folie de aripă - prețuri și mărci care oferă o calitate ridicată 

La Sportano veți găsi plăci de înaltă calitate de la producători renumiți precum Lift Foils, JP Australia, Cabrinha și Fanatic. Dacă sunteți în căutarea unui model profesional, marca Cabrinha are plăci cu o construcție ușoară, realizate din spumă EPS cu plastic compozit. Fibra de carbon este utilizată pe toată lungimea plăcii pentru o rigiditate și durabilitate sporite. Pe de altă parte, unele modele de placi JP Australia sunt fabricate folosind tehnologia Drop-Stitch, care constă în mii de fire de poliester care devin rigide atunci când sunt umflate, ceea ce face ca placa să fie stabilă și fermă. De asemenea, vă echipăm cu placi Fanatic cu o formă optimizată de rocker, precum și cu o formă de punte adâncită pentru confort. Plăcile profesionale de folie de aripă variază în funcție de preț, în funcție de dimensiunea sau de tehnologia utilizată. Veți găsi unele modele de la 3.500 la 5.000 de mii, în timp ce cele mai scumpe produse au prețuri de la 6.000 la chiar peste 10.000. 

Kitul de folie de aripă constă nu numai într-o placă, ci și într-o folie de aripă, fără de care ar fi imposibil să înoți pe apă. Alegeți echipamentul potrivit pentru a putea înota confortabil și în siguranță. 

Extindere descriere Restrângere descriere