• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Turism

Cucerește vârfurile fără limite cu cele mai bune accesorii și îmbrăcăminte turistică de la mărcile de top

turism
Îmbrăcăminte de ciclism
Îmbrăcăminte de ciclism
Fitness
Fitness
Rucsacuri și genți pentru drumeții
Rucsacuri și genți pentru drumeții
Sporturi de contact
Sporturi de contact
Sporturi acvatice
Sporturi acvatice

Produse prezentate

La Sportiva

La Sportiva

Îmbrăcăminte și încălțăminte profesională pentru drumeții și alpinism. Completează-ți ținuta de trail cu La Sportiva, marca preferată de alpiniști și alpiniști.

Orbea

Orbea

Rozpocznij sezon rowerowy z profesjonalnym sprzętem od Orbea. Światowy design, niezawodna jakość i praktyczne rozwiązania.

Mărci prezentate

Populare în acest moment

Mărci sportive populare

Sportano.ro - lumea sportului masculin la cel mai înalt nivel  

Cu Sportano.ro vei descoperi ce activitate fizică este la cel mai înalt nivel și vei începe să îți bați recordurile. Echipamentul sportiv profesional și îmbrăcămintea potrivită nu te vor opri în drumul tău spre atingerea obiectivului pe care ți l-ai stabilit. Sportano este un loc în care vei găsi accesorii sportive ale unor mărci renumite, necesare pentru antrenamente de diferite intensități.  

Magazinul online Sportano.ro combină echipamente și accesorii sportive de cea mai bună calitate de la mărci de top. Vei găsi aici tot ceea de ce ai nevoie pentru a întreprinde orice tip de activitate. Fie că dorești doar să trezești obiceiuri sănătoase sau că te antrenezi regulat de mult timp - Sportano.ro îți va oferi sprijin profesional în fiecare etapă a aventurii tale sportive. 

Siłownia i fitness

Sporturi de echipă, de luptă, de agrement sau de iarnă - toate disciplinele necesită echipament, îmbrăcăminte și pregătire adecvată. La Sportano.ro vei completa toate echipamentele necesare și vei primi sfaturi de specialitate pentru a-ți îmbunătăți performanța și a-ți crește entuziasmul. Obține rezultatele dorite cu Sportano!