Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de handbal

Pantofi de handbal - modele confortabile și durabile în magazinul Sportano 

Handbalul este un sport care continuă să crească în popularitate. Atunci când vă decideți să jucați acest tip de sport, este important să stăpâniți mai întâi tehnica și să dobândiți abilitățile potrivite. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de confort și siguranță pe terenul de joc, ar trebui să vă echipați cu pantofi de handbal. Acestea vor garanta o stabilitate adecvată la sol, precum și o amortizare și o mișcare confortabilă în timpul antrenamentului. În gama magazinului Sportano.ro veți găsi pantofi de handbal Mizuno și pantofi de handbal Kempa de înaltă calitate, care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. 

Alegerea pantofilor de handbal potriviți 

Handbalul este un sport solicitant, în care fiecare jucător trebuie să fie agil, abil și să aibă o precizie adecvată în preluare și pase. În acest scop, pantofii de handbal ar trebui să se caracterizeze printr-o stabilitate adecvată, care afectează confortul utilizării. Prin urmare, cea mai importantă caracteristică a pantofilor de handbal este amortizarea, care facilitează săriturile și manevrele pe teren. Acesta trebuie să acopere întreaga suprafață a tălpii, deoarece altfel există riscul de rănire. Atunci când săriți pe o suprafață dură, articulațiile șoldului, genunchiului și piciorului sunt predispuse la leziuni. În acest scop, pantofii ar trebui să aibă și o talpă special plasată - o talpă de gel - care asigură, de asemenea, că pantofii sunt confortabili la purtare.  

Atunci când alegeți pantofi de handbal pentru femei și pantofi de handbal pentru bărbați, alegeți modelele care au straturi respirabile (plasă) sau sunt fabricate din materiale flexibile. Încălțămintea pentru acest sport trebuie să elimine umezeala și căldura, protejând picioarele de transpirația excesivă. Acest lucru are, de asemenea, un efect de stabilizare a piciorului în interiorul pantofului. Când stabilitatea a fost deja menționată - aceasta este o altă caracteristică importantă a pantofilor de handbal. Modelul ales trebuie să protejeze glezna și piciorul, așa că sunt recomandate produsele cu o parte superioară ușor mai înaltă pentru o mai bună stabilizare a gleznei.  

Dacă sunteți în căutarea pantofilor de handbal potriviți pentru copii, acordați atenție mărimii potrivite în funcție de lungimea tălpii interioare. Încălțămintea ar trebui să fie, de asemenea, confecționată din materiale respirabile, pentru a asigura confortul copilului dumneavoastră. Aceștia sunt, de obicei, pantofi de handbal pentru juniori cu amortizare. Acestea se vor asigura că copilul dumneavoastră evită consecințele săriturilor pe solul dur atunci când aruncă. 

Mărci care oferă pantofi de handbal de calitate 

În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi pantofi de handbal Kempa de înaltă calitate, care dispun de tehnologia TORSION SUPPORT. Elementul de torsiune încorporat garantează pași confortabili și ergonomici. Unele modele sunt echipate cu un element HEELKAGE, care leagă zona metatarsală și cea a călcâiului. Această combinație asigură o stabilitate maximă. Talpa MICHELIN oferă o aderență ideală la sol, iar încălțămintea în sine se adaptează în mod corespunzător la picior.  

De asemenea, vă vom echipa cu pantofi de handbal Mizuno cu tehnologii moderne precum Dynamotion Groove și Dynamotion Fit. Prima soluție este reprezentată de adânciturile din talpă, plasate strategic, care asigură o aderență adecvată. Al doilea sistem, pe de altă parte, este tehnologia folosită la partea superioară, care asigură o potrivire perfectă la picior, fără a restricționa mișcarea. AIRmesh este, de asemenea, o garanție a respirabilității și a confortului. În încălțămintea brandului veți găsi, de asemenea, sistemul inovator MIZUNO INTERCOOL, care este responsabil pentru o ventilație adecvată. 

Extindere descriere Restrângere descriere