• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

NOUA SERIE DE RACHETE HEAD GRAVITY 2023

SIMTE PUTEREA CU NOILE RACHETE GRAVITY

Perfecționate mulțumită tehnologiei inovatoare Auxetic care asigură simțirea perfectă a loviturii și a jucabilității, noua serie de rachete GRAVITY le asigură jucătorilor de tenis agresivi control, elasticitate și iertarea greșelilor, atât de necesare, pentru a domina adversarul.


AUXETIC

Simte fiecare lovitură și mărește-ți siguranța jocului mulțumită tehnologiei HEAD Auxetic. Racheta reacționează activ la contactul cu mingea furnizând informații feedback de super-precizie despre joc în timp real. Este cu adevărat impresionant.

ELLIPTICAL BEAM

Profilul eliptic al cadrului din partea inferioară a capului rachetei crește flexibilitatea acesteia la impact și asigură o senzație mai bună a mingii.

FLEX GROOVE

O aprofundare mai mare înseamnă o elasticitate mai înaltă a cadrului în partea de jos a capului rachetei, ceea ce rezultă cu o simțire mai bună a loviturii.

SWEET ZONE

O zonă specială pentru un impact optim obținut prin forma rotunjită a capului rachetei, cu cea mai largă zonă de tensiune ridicată spre vârf. O soluție dedicată stilului modern de joc.


COLECȚIA GRAVITY

Descoperă noua colecție HEAD Gravity


Rachetele Gravity pentu juniori


 

AWANS DO POZIOMU LEGENDARNEGO