• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FLY HUMAN FLY este credința în puterea transformatoare a mișcării.

FLY HUMAN FLY este celebrarea comunității.

FLY HUMAN FLY reprezintă posibilități nelimitate.

 

Fie că alergi în maratoane sau triatlon, faci drumeții sau plimbări, yoga sau te antrenezi la sală, HOKA creează o lume a posibilităților infinite, aducând la viață sentimentul zborului. Mișcă-te în direcția pe care o alegi, creând noi perspective și cunoscând oameni noi.ROAD RUNNING

Amortizarea inovatoare din talpa intermediară a încălțămintei HOKA îi permite piciorului să se deplaseze fără probleme, reducând oboseala în timpul alergărilor lungi. Dinamica alergării nu rămâne în urma amortizării. Inginerii mărcii echilibrează perfect amortizarea și elasticitatea tălpii, asigurând tranziții rapide și o revenire eficientă. Acest lucru îi permite alergătorului să se bucure de o sesiune de antrenament pe deplin eficientă sau de un start dinamic de alergare pe stradă.

TRAIL RUNNING

Încălțămintea HOKA pentru alergare montană este adevărata cheie pentru trasee fără limite și pentru starturile dificile în cursele lungi din ultramaratoane. Concepută pentru cele mai solicitante terenuri, aceasta oferă o greutate redusă, economisind energia alergătorului în timpul curselor lungi. Indiferent de condiții, își menține aderența la sol pe traseele cu conducte forestiere umede. Datorită amortizării și aderenței excelente, alergătorul se poate bucura de o libertate totală în timp ce își depășește propriile limite de alergare.

TREKKING

Încălțămintea de trekking a mărcii HOKA este o alegere sigură pentru pasionații de drumeții montane. Amortizarea inovatoare protejează articulațiile, reduce oboseala și riscul de accidentare. Aceasta oferă pași siguri pe o varietate de suprafețe de traseu, inclusiv pietre, rădăcini și teren umed. Sunt asigurați împotriva umezelii, noroiului și ploii, permițându-ne să străbatem traseele în condiții meteo dificile fără probleme. Combinând tehnologia cu cerințele utilizatorului, ne putem bucura din plin de plăcerea de a parcurge traseele montane.


Încălțăminte pentru femei HOKA

Fie că alergi pe asfalt, teren sau faci drumeții pe trasee montane, cu HOKA vei găsi încălțămintea perfectă pentru nevoile tale.

Încălțăminte pentru bărbați HOKA

Alergare pe stradă, ultramaraton în munți sau drumeții pe trasee solicitante, cu HOKA vei găsi încălțămintea care să se potrivească nevoilor tale.


 Tehnologiile HOKA

Orice încălțăminte HOKA combină tehnologii fin reglate pentru a-i oferi fiecărui sportiv o experiență de neuitat.

CUSHIONED MIDSOLE

Talpa intermediară amortizată se bazează pe utilizarea EVY - o spumă specială plasată în stratul de talpă intermediară. Aceasta este realizată dintr-un material ușor și amortizant - de până la 2,5 ori mai gros decât în încălțămintea clasică de alergare. Utilizarea EVY este asociată cu absorbția energiei cinetice, ceea ce duce, în consecință, la un nivel ridicat de absorbție a șocurilor în timpul pășirii.

META-ROCKER

Meta-Rocker este o configurație specială a geometriei tălpii intermediare, caracterizată printr-o ușoară diferență în leagăn între călcâi și vârf. Acest lucru creează un efect unic de susținere, facilitând plasarea corectă a piciorului în timpul alergării, sprijinind astfel tehnica naturală de alergare. Acest lucru se transpune într-o eficiență sporită a alergării.

PROFLY™

PROFLY™ este o tehnologie care susține în mod inteligent amortizarea talpei intermediare și dinamica alergării. Aceasta împarte spuma folosită în ea în două zone - mai moale în regiunea piciorului și mai densă în antepicior. În timp ce protejează călcâiul și asigură o aterizare moale pentru picior, PROFLY™ oferă în același timp o mai bună decolare a piciorului. Acest lucru se transpune într-o experiență de alergare mai dinamică și mai rapidă. 

HOKA® este una dintre mărcile de încălțăminte de alergare cu cea mai rapidă creștere din istorie. Producătorul se bazează pe experiența celor mai buni alergători în proiectele sale, astfel încât încălțămintea HOKA garantează o amortizare și o susținere excepționale, oferindu-i alergătorului o experiență de alergare fără probleme. HOKA promovează inovația și designul neconvențional al încălțămintei sale. Talpa groasă tipică HOKA și designul în formă de barcă, așezarea joasă a piciorului în cadrul încălțămintei, greutatea minimă și culorile bogate sunt toate caracteristici ale mărcii. Fie pe linia de start, fie în timpul antrenamentelor zilnice — fanii mărcii apreciază abordarea îndrăzneață în crearea de noi produse. HOKA creează oportunități pentru entuziaștii săi de a-și dezvolta pasiunile și de a obține rezultate pe tot parcursul vieții.