Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BLUE ICE

Brandul Blue Ice este un pionier în domeniul echipamentelor montane și outdoor, oferind produse de calitate pentru pasionații de aventuri în aer liber. Încă de la înființare, Blue Ice și-a câștigat reputația de marcă în care poți avea încredere prin abordarea inovatoare a designului și a producției.

Blue Ice se distinge prin combinarea pasiunii pentru expedițiile montane cu grija pentru mediu. Marca caută în mod activ să își reducă la minimum amprenta asupra mediului prin utilizarea de materiale durabile și prin fabricarea cu respect pentru natură. Responsabilitatea socială și protecția mediului sunt valori importante pe care Blue Ice le promovează în mod continuu.

Produsele Blue Ice sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Marca înțelege nevoile pasionaților de munte și de activități în aer liber, motiv pentru care creează echipamente care îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește durabilitatea, funcționalitatea și confortul. Fie că sunteți alpinist, schior alpinist sau alpinist, Blue Ice oferă o gamă largă de echipamente de calitate care vă ajută să vă atingeți obiectivele în siguranță și în mod eficient.

Blue Ice nu este doar un brand, ci și o comunitate de pasionați de munte care își împărtășesc experiențele și se sprijină reciproc. Marca inspiră oamenii să exploreze noi vârfuri și să își depășească propriile limite, creând o legătură între oamenii care împărtășesc dragostea pentru aventura în aer liber.

Extindere descriere Restrângere descriere