• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HIMO

HIMO Electric Technology este o companie chineză specializată în cercetarea, dezvoltarea și producția de vehicule electrice cu două roți. Brandul afiliat Xiaomi a ținut prima pagină a ziarelor în 2020 cu bicicleta electrică de "buzunar" H1, care se pliază la dimensiunea unei coli de hârtie A3 și are o autonomie de până la 20 km. În prezent, compania este lider în domeniul tehnologiei și soluțiilor digitale. 

HIMO se concentrează pe furnizarea de soluții digitale complete pentru o mobilitate urbană ecologică. Compania dorește să le ofere oamenilor un mod inteligent și convenabil de a se deplasa, făcând în același timp condusul mai distractiv, astfel încât își reproiectează și îmbunătățește continuu produsele în funcție de feedback-ul și nevoile clienților.  

În Polonia, se vând biciclete electrice din seria MAX, care au fost modificate pentru a respecta standardele europene și pentru a se conforma normelor de circulație rutieră (de exemplu, nu au mâner de gaz). Modelul emblematic al bicicletelor electrice HIMO este modelul pliabil Z-20 MAX, cu un motor de 250 W în roata din spate și o autonomie de până la 80 km. Gama include, de asemenea, modelele full-size C30R MAX și C30S MAX, cu un motor de 250 W, angrenaje Shimano (9 sau 18 viteze) și o autonomie de până la 75 km cu o singură încărcare, precum și modelul Z16 MAX, cu o autonomie de până la 55 km și angrenaje Shimano cu 6 viteze. 

Extindere descriere Restrângere descriere