• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Janod

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Înființată în 1970, marca Janod este specializată în producția de jucării de calitate pentru copii - jucării educative și de baie, precum și biciclete de alergare dedicate celor mai tineri utilizatori. De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat continuu și și-a extins în mod constant gama cu produse noi. În prezent, oferta producătorului Janod este foarte largă și acoperă nevoile de divertisment și educaționale ale copiilor de diferite vârste.  

Compania folosește numai materiale de cea mai bună calitate, care îndeplinesc cele mai stricte cerințe de siguranță, cum ar fi EN71-2 și EN71-3, astfel încât atunci când alegeți accesorii de la Janod puteți fi siguri că acestea au fost pregătite cu atenție la fiecare detaliu și că își vor îndeplini funcția la cel mai înalt nivel posibil. 

Toate produsele acestui producător sunt realizate cu grijă și, înainte de a fi puse în vânzare, trec printr-o serie de teste stricte pentru a elimina orice posibile deficiențe și pentru a îmbunătăți la maximum produsul, astfel încât să fie eficient, durabil și estetic.  

Janod este o marcă consacrată care își distribuie articolele fabricate în peste 50 de țări din întreaga lume. În plus, compania a fost recunoscută și de profesioniști și a primit premii renumite la concursuri precum Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award și Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award. 

Extindere descriere Restrângere descriere