Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Samshield

Samshield este o marcă specializată în producția de accesorii de echitație, în principal căști de protecție. Compania a fost fondată de pilotul de motocros Sam Maloigne, care a decis în 2003 să înceapă aventura sa în echitație. Între timp, a observat un gol pe piața căștilor de calitate și a decis să îl umple, lansând prima linie de căști specializate Samshield în 2005. Compania a câștigat rapid popularitate în industrie, iar produsele sale au devenit recunoscute în aproape toată lumea.  

În timp, brandul a început să se specializeze și în producția de îmbrăcăminte de călărie, iar în 2012 au ieșit la lumină mănușile de călărie tehnologice avansate V-Skin, care, datorită potrivirii perfecte la mâna utilizatorului și utilizării proprietăților respirabile și de absorbție a șocurilor, au cucerit piața și au devenit unul dintre produsele emblematice ale brandului Samshield. O altă piatră de hotar în dezvoltarea brandului a fost introducerea pachetelor și a epoleților specializați pentru călărie Shield 

De-a lungul anilor, compania și-a extins continuu gama și și-a îmbunătățit produsele existente. Astăzi, este unul dintre liderii din industria ecvestră, iar produsele sale sunt folosite zilnic atât de călăreții începători, cât și de cei avansați, care caută accesorii de calitate superioară. 

Extindere descriere Restrângere descriere