Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tonics

Tonics este un brand specializat în producția de încălțăminte de călărie profesională pentru începători și jochei avansați. Încă de la început, compania a crescut constant, extinzându-și gama și dezvoltând produse moderne. Astăzi, Tonics este unul dintre liderii din industria ecvestră, a cărui încălțăminte este folosită de cei mai renumiți atleți.  

Marca folosește numai materiale dovedite în producție, care se caracterizează printr-un nivel ridicat de durabilitate și funcționalitate. În plus, producătorul colaborează cu călăreți profesioniști, care își transpun cunoștințele practice de echitație direct în procesele de producție. Astfel sunt create cele mai bune soluții tehnologice folosite în articolele mărcii. Printre acestea se numără materialul Grip Leather, fermoarele YKK pentru o închidere ușoară și o talpă specializată pentru o absorbție excelentă a șocurilor și proprietăți antiderapante.  

Atunci când cumpărați încălțăminte Tonics, puteți fi siguri că aceasta a fost pregătită cu atenție la fiecare detaliu și că își va îndeplini funcția la cel mai înalt nivel posibil. În plus, produsele mărcii Tonics sunt caracterizate de un design clasic și minimalist, care conferă riderii un aspect elegant. 

Extindere descriere Restrângere descriere