Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Camere pentru biciclete

Anvelope și camere de aer pentru bicicletă - alege-le pe cele potrivite în magazinul de sport Sportano

Magazinul Sportano oferă piese de schimb și accesorii pentru biciclete adaptate la nevoile cicliștilor amatori și profesioniști. Anvelopele de bicicletă și camerele de aer disponibile se vor dovedi în timp ce mergeți atât pe drumuri netede de asfalt, cât și pe trasee forestiere solicitante cu diferite condiții de teren. Performanțele de pedalare depind de calitatea anvelopelor, de aceea pe Sportano.ro veți găsi produse realizate cu cea mai mare precizie de către producători renumiți și reputați din industria ciclistă

Selecția largă de anvelope de bicicletă de la Sportano vă va ajuta să vă simțiți încrezător și sigur pe drum. Veți găsi anvelope rezistente la înțepături și cu aderență ridicată, care se potrivesc stilului dvs. de condus și cerințelor de echipare ale celor cu experiență pe două roți. 

Anvelope și camere de aer pentru bicicletă - cum să le alegeți pe cele potrivite?

În magazinul Sportano veți găsi diverse tipuri de anvelope de bicicletă de la producători de top, dedicate rulării pe un anumit tip de suprafață. Atunci când alegeți anvelopele potrivite, lățimea anvelopei de bicicletă și construcția acesteia, tipul de compus utilizat și tipul de bandă de rulare care determină adaptarea bicicletei la mersul în condiții specifice sunt de mare importanță. 

Fanii MTB-ului agresiv pe drumuri forestiere accidentate pot alege dintr-o gamă de mărci specializate în producția de anvelope de bicicletă cu o bandă de rulare adâncă și pronunțată. Astfel de modele sunt rezistente la abraziune, oferă o rezistență scăzută la rulare și se vor comporta bine pe suprafețe umede, uscate și nefixate

Pentru ciclismul de șosea, cicliștii experimentați, precum și cei care practică ciclismul de agrement preferă anvelopele de bicicletă de 28" care se remarcă prin banda de rulare netedă și presiunea ridicată. Căutați anvelopa perfectă pentru a parcurge kilometri pe asfalt și pe suprafețe dure? Dacă vă decideți să cumpărați anvelope de șosea sau de drumeție, vă puteți baza pe multă plăcere de a conduce, netezime și aderență ridicată

Gama Sportano include, de asemenea, anvelope semi-slick pentru condusul în oraș și pentru utilizare off-road. Având o bandă de rulare mixtă cu o structură netedă și blocuri distincte pe părțile laterale, vei fi pregătit pentru orice teren și nicio potecă nu te va surprinde. 

Dimensiuni, mărci, mărci - ce trebuie să știu înainte de a cumpăra o cameră de aer sau o anvelopă de bicicletă?

Nu orice cameră de aer pentru bicicletă (ca și orice anvelopă) se va potrivi bicicletei dvs. și, înainte de a alege cele mai bune componente, este o idee bună să vă uitați la marcajele anvelopelor de bicicletă. În magazinul nostru veți găsi anvelope de bicicletă cu dimensiuni de 26, 27, 28, 29 de inci sau cu numerotare intermediară. Aceste dimensiuni descriu diametrul anvelopei, adică dimensiunea roții. Lățimea anvelopei corect selectată trebuie să se potrivească ușor între garda de noroi și furcă. 

Pe anvelope veți găsi cel mai adesea denumirea ETRTO în mm, de exemplu 32-559. Primul indică lățimea, iar al doilea diametrul interior. De asemenea, vă poate fi util să vă uitați la anvelopele pe care le-ați montat deja - marcajele producătorului și dimensiunile de bază de pe aceste anvelope facilitează găsirea piesei perfecte pentru bicicleta dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere