• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plăci de surf electrice

Planșe de surf electrice - alege placa perfectă în magazinul Sportano 

Iubiți înotul și îl găsiți extrem de plăcut? Îți plac sporturile de apă, cum ar fi surfingul? Dacă da, merită să verificați gama de plăci de surf electrice. Acesta este un echipament excelent pentru înot, oferindu-vă senzația de a levita deasupra apei, fără a necesita atât de multă energie ca înotul clasic pe o placă. În prezent, producătorii se bazează pe soluții și tehnologii de ultimă generație pentru a asigura confortul și, în același timp, distracția în timpul activității. În categoria de plăci de surf electrice din magazinul Sportano veți găsi modele de înaltă calitate de la producători consacrați, cum ar fi Radinn. Aruncați o privire la oferta noastră și alegeți placa potrivită pentru nevoile dumneavoastră.  

Planșele de surf electrice și avantajele lor față de placa de surf clasică 

Placa de surf cu propulsie electrică este echipată cu o aripă specială și o unitate care este conectată la o baterie. Acționarea electrică este concepută pentru a face să plutească placa pe suprafața apei, astfel încât întregul ansamblu să ofere o rezistență minimă, dând impresia că levitează deasupra apei. Autonomia mare și durata de viață a bateriei permit înotul îndelungat.  

Placa electrică în sine nu necesită prea multă muncă, sau cel puțin nu atât de multă în comparație cu o placă de surf clasică. Oferă confort și performanțe excelente, fiind în același timp confortabil de utilizat. Persoanele care nu au mai experimentat niciodată surfingul ar putea întâmpina dificultăți în a stăpâni placa la început, dar câteva lecții cu un instructor și o pregătire adecvată vă vor familiariza cu modul în care funcționează întreaga instalație.  

Costurile și alegerea plăcii de surf electrice 

În primul rând, atunci când alegeți placa de surf electrică potrivită, fiți atenți la acționare, mai exact la compatibilitatea cu motoarele și la viteza la care se poate mișca echipamentul. În continuare, verificați durata de funcționare și durata de viață a bateriei pentru a selecta un model cu o durată de funcționare corectă la fiecare încărcare. Cele mai multe plăci oferă capacitatea de a accelera până la aproximativ 60 km/h și au o autonomie de până la 45-50 de minute la fiecare încărcare. Cu toate acestea, unele modele au capacități de încărcare rapidă, permițându-vă să folosiți din nou placa după aproximativ 2 ore.  

Utilizarea materialelor de înaltă calitate și a unei tehnologii precum Limited Hull Technology (LTD), care se regăsește adesea la plăcile Radinn, permite ca placa să fie puternică și să aibă caracteristicile de manevrare potrivite. Feroneria constă apoi din fibră de sticlă și de carbon pentru a avea greutatea potrivită. Aripioarele plasate în placă oferă control atunci când se schimbă centrul de greutate.  

Preț placă de surf electrică - cu siguranță vă întrebați care este costul acestui tip de echipament. Modelele de bază au prețuri începând de la aproximativ 8000-9000 de mii până la câteva zeci de mii. Prețul depinde de modelul specific și de caracteristicile unității și ale bateriei.  

Placa de surf electrică - mărci pe care să pariezi 

În sortimentul magazinului Sportano.ro veți găsi plăci de surf electrice de înaltă calitate de la un producător dovedit, cum ar fi Radinn. În cadrul ofertei vă puteți echipa cu plăci pentru înot cu diferiți parametri privind propulsia și durata de viață a bateriei. Fabricat cu tehnologia Limited Hull Technology (LTD) menționată mai sus, care garantează durabilitatea produsului și asigură greutatea optimă a echipamentului. Dacă nu știți pentru ce model să optați, puteți apela la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți. 

Extindere descriere Restrângere descriere