Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Echipament de scufundare

Echipament de scufundări - alegeți soluțiile potrivite în magazinul Sportano 

Sunteți la început de drum în aventura dvs. de scufundări sau aveți deja experiență în acest sport acvatic? Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență, veți avea nevoie de echipament profesional de scufundare pentru a vă scufunda în siguranță și confort. Aceasta vă va ajuta să cunoașteți lumea subacvatică și să petreceți mai mult timp în apă. La Sportano, avem echipamente de scufundări de înaltă calitate de la mărci precum Cressi și TUSA. Aruncați o privire la gama noastră pentru a alege cel mai bun echipament pentru a vă face experiența de scufundare o mare plăcere. 

Calculator de scufundări, lanternă de scufundări sau veste de scufundări - cu ce echipament de scufundări merită să vă echipați? 

Atunci când faceți scufundări, în primul rând trebuie să vă echipați cu accesorii de bază, cum ar fi o mască, un snorkel, aripioare sau îmbrăcăminte din neopren, inclusiv un costum de neopren și cizme. Costumele de neopren, care sunt concepute pentru a se deplasa sub apă la adâncimi mai mari, sunt, de asemenea, populare. Dacă sunteți în căutarea unui echipament profesional, asigurați-vă că vă echipați cu un computer de scufundări. Acesta vă arată adâncimea, cât timp ați stat sub apă și vă anunță dacă urcați prea repede, precum și limita de timp fără decompresie la adâncimea corespunzătoare. Este, de asemenea, o idee bună să aveți la dumneavoastră un aparat de respirație pentru scufundări, care este responsabil pentru gestionarea presiunii din butelie și distribuirea aerului și a gazelor de scufundare. O jachetă de scufundare este o altă piesă importantă de echipament pe care trebuie să o luați cu dumneavoastră. Nu este altceva decât o vestă de flotabilitate care se umflă la spate și pe laterale. Brațele și dispozitivele de fixare reglabile permit o potrivire adecvată.  

Pe de altă parte, o lanternă de scufundare va fi utilă pentru scufundările pe timp de noapte, la adâncimi mari și atunci când înotați în apă caldă. Este o idee bună să aveți o lanternă, astfel încât să puteți vedea cu precizie zona din fața dvs. în diferite colțuri.  

Cum alegeți echipamentul de scufundări pentru a vă asigura confortul și siguranța? 

Atunci când alegeți un computer de scufundări, este important să acordați atenție funcționalităților și datelor afișate de dispozitiv. Merită să ajustați parametrii la nivelul de înot sau la nevoile dumneavoastră. În plus, computerul de scufundări poate fi împărțit în modele standard, care sunt concepute pentru scufundări numai cu aer, și modele nitrox și multi-gaz (trimix). Ultimul model permite scufundări cu aer și gaz îmbogățit, în timp ce cele cu trimix sunt cele mai bune pentru scufundări mai adânci pentru aplicații tehnice. Pe de altă parte, atunci când alegeți o jachetă de scufundări, acordați atenție la forma umerilor și a taliei, astfel încât să se potrivească perfect pe corp. Alegeți o mărime care să nu fie nici prea mare, nici prea mică, iar jacheta se probează cel mai bine peste un costum de neopren ușor umed. În plus, este bine ca acesta să aibă buzunare pentru balast, care sunt mult mai convenabile decât utilizarea unui balast la brâu. De asemenea, inelele D pot fi utile, în special dacă luați cu dumneavoastră o lanternă de scufundare sau alte accesorii suplimentare.   

Dintre aparatele de respirație pentru scufundări, alegeți un produs care este fiabil și potrivit pentru toate tipurile de corpuri de apă. Pentru apele reci, achiziționați un model cu o protecție de înaltă calitate a camerei de apă împotriva înghețului.  

Cât costă echipamentul de scuba diving? 

Cât costă echipamentul de scufundări depinde cu adevărat de bugetul persoanei care începe să practice acest sport. De asemenea, este influențată de nivelul de sofisticare și de calificare.  Echipamentul de bază poate costa până la câteva mii de euro. Cu toate acestea, în etapa inițială de explorare a lumii subacvatice, puteți opta pentru închirierea întregului echipament. Odată ce ați stăpânit elementele de bază și doriți să vă scufundați mai des, atunci merită să pariați pe propriul echipament. Echipamentul ABC pentru scufundări, adică masca, aripioarele sau hainele de neopren, costă câteva mii de euro. Costumele de scafandru, aparatele de respirație, o jachetă sau un computer de scufundări - acestea sunt cheltuieli suplimentare care pot varia de la 3 până la 10 mii. Totul depinde de propriile nevoi și de potrivirea echipamentului; astfel, prețurile oferite pot fi atât mai mici, cât și mai mari. 

Alegeți un magazin de scufundări profesionist, astfel încât să aveți garantat un echipament care să vă satisfacă toate nevoile, asigurându-vă în același timp siguranța în apă.  

Care sunt mărcile pe care merită să pariezi într-un magazin de scufundări? 

La Sportano avem o gamă profesională de echipamente de scufundări, inclusiv regulatoare de respirație de la marca Cressi cu porturi în două trepte și reglaj de calibrare. Dacă sunteți în căutarea unei jachete de scufundare, vă puteți echipa și cu produsele Cressi, unde unele modele au un sistem de greutate integrat, 3 supape de aerisire sau un sistem de greutate sigură prin gravitație. O curea cu cataramă pe abdomen și pe piept permite o potrivire perfectă. Pe de altă parte, marca TUSA are o jachetă de scufundare cu un sistem avansat de balast și un sistem de hamuri. Potriviți produsul în ceea ce privește dimensiunea și flotabilitatea corespunzătoare. Magazinul nostru online de sport oferă, de asemenea, computere de scufundări Cressi, unde puteți examina îndeaproape toate caracteristicile și parametrii disponibili pe fiecare dispozitiv. 

Extindere descriere Restrângere descriere