Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aripioare de scufundări

Diving Flippers în magazinul de sport Sportano

Înotătoarele de scufundare sunt esențiale pentru orice iubitor de aventuri subacvatice. Sportano.ro oferă o gamă largă de modele ale unor mărci cunoscute care produc accesorii sportive. Echipamentele de scufundare din gama noastră vor satisface așteptările celor mai exigenți clienți. Veți găsi aici atât aripioare de scufundare profesionale, cât și de agrement.  

Protecția împotriva răcirii, o mai bună flotabilitate și ușurința de a înota sub apă sunt cele mai importante avantaje ale aripioarelor din oferta Sportano.ro. Toate produsele sunt de înaltă calitate și vă permit să creșteți confortul în sportul dumneavoastră preferat.  

Tipuri de aripioare de scufundări: ce să alegi?

Atunci când alegem aripioare pentru scufundări, ar trebui să le alegem în funcție de tipul de sport pe care dorim să îl practicăm. În plus, ar trebui să ne potrivim dimensiunea, astfel încât aripioarele să nu alunece în timpul înotului și să nu se rănească dacă dimensiunea este prea mică. În funcție de model, va trebui să ne ocupăm de diferite tipuri de elemente de fixare. De cele mai multe ori este vorba de o cataramă sau de un clips. Dacă vă interesează echipamentele de înaltă calitate, realizate din cele mai bune și mai durabile materiale, este necesar să verificați oferta Sportano.ro. 

Aripioare de snorkelling

În funcție de cât de avansat sunteți, puteți opta pentru aripioare de antrenament sau pentru aripioare de snorkeling. Dacă sunteți în formă bună și înotați de mult timp, vă puteți permite un material mai rigid. Aripioarele de snorkel sunt disponibile într-o varietate de culori și sunt fie atașate cu curele, fie plasate direct pe picior (cunoscute și sub numele de "cizme de cauciuc"). Modelele mai scurte sunt recomandate pentru începători.  

Aripioare pentru scufundări de agrement

Pentru persoanele care sunt la început de aventură cu scufundările sau care fac acest lucru doar în timpul călătoriilor de vacanță, recomandăm aripioare pentru scufundări de agrement. Sunt cu siguranță mai scurte și mai moi decât cele profesionale. Acestea vă permit să vă mișcați mai repede și să petreceți timp confortabil sub apă. 

Aripioare pentru scufundări profesionale

Persoanele care se scufundă în mod profesionist pot investi cu încredere în aripioare mai lungi pentru scufundări profesionale. Acestea sunt mult mai rezistente decât cele concepute pentru sporturile de agrement. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, ceea ce asigură fiabilitate și confort chiar și în condiții dificile.  

Ce aripioare de scufundări să alegeți pentru copii?

Flipperii pentru copii diferă în principal prin proporții și dimensiuni. Acestea sunt cu siguranță mai scurte și mai mici decât cele pentru adulți. Datorită posibilității de ajustare, putem adapta oricând dimensiunea aripioarei la piciorul copilului. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care nu doresc să investească în mod regulat în aripioare noi.

Flippers de scufundare din oferta Sportano.ro sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Atât variantele profesionale, cât și cele de agrement sunt disponibile într-o gamă largă de culori. Pregătiți-vă pentru înot subacvatic cu Sportano.ro acum! 

Extindere descriere Restrângere descriere