Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Măști de scufundări

Măști de scufundare: începeți nebunia subacvatică cu Sportano.ro

Scufundarea este o ocazie excelentă de a cunoaște lumea subacvatică și de a vă petrece timpul liber. Pentru a face acest lucru în mod eficient, este bine să alegeți accesoriile potrivite, care sunt disponibile într-o ofertă largă a magazinului Sportano.ro. Produsele mărcilor de renume pe care le oferim sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. 

Protecția ochilor împotriva apei, vizibilitate mare, posibilitatea de a ajusta lentilele la nevoile dumneavoastră - acestea sunt doar câteva dintre avantajele măștilor de scufundări disponibile în oferta Sportano.ro.  

Cele mai bune măști de scufundări pentru adulți

oO mască de scafandru bună este baza unui joc de succes. Acesta trebuie adaptat la nevoile și parametrii individuali, dar și la nivelul de experiență al utilizatorului. Există posibilitatea de a alege între măști cu o lentilă divizată și una singură. Primele vă permit să obțineți un unghi de vedere mai larg și, în plus, oferă confort și persoanelor cu deficiențe de vedere. În ochelarii fracționați, este posibil să se introducă lentile corectoare care asigură o vizibilitate perfectă. Veți găsi ambele variante de măști în oferta Sportano.ro.   

Măști de scufundare cu fața întreagă

Măștile de scufundare cu fața întreagă sunt alegerea ideală pentru scafandrii profesioniști care pot petrece mult timp sub apă. Aceste tipuri de modele pot fi conectate la o butelie de oxigen.   

Măști pentru scufundări de agrement

Dacă vă scufundați în mod recreativ, o mască de scufundare cu un singur geam este alegerea ideală. Acesta va asigura confortul în timpul explorării subacvatice și, în plus, oferă un câmp vizual larg. Merită să pariați pe măști care nu se evaporă, ceea ce vă va permite să vă scufundați în confort.   

Măști pentru scufundări de performanță 

Scufundările de performanță necesită acces constant la aer și protecție pentru față. Acest lucru înseamnă că cel mai bine este să alegeți o mască integrală care oferă posibilitatea de a se conecta la o butelie de oxigen. Pentru a asigura un câmp vizual larg, este o idee bună să optați pentru o mască panoramică. Mai presus de toate, masca trebuie să fie etanșă și să reducă la minimum riscul de aburire. Unul dintre sporturile de competiție în care se folosesc modelele integrale este freediving, care constă în scufundări în timp ce vă țineți respirația, și scufundări la mică adâncime, care implică sărituri de la o înălțime la cea mai mică adâncime posibilă.   

Ce mască de scufundări să alegeți pentru un copil?

oMăștile de scufundare pentru copii diferă puțin de cele pentru adulți. Diferența constă în primul rând în alegerea dimensiunii, deoarece modelele pentru copii vor fi mult mai mici. O mască pentru un copil trebuie să se potrivească perfect pe față, astfel încât apa să nu se toarne în ea.  Oferta Sportano.ro vă permite să alegeți cel mai bun echipament de scufundări cu parametri ajustați la așteptările și cerințele fiecărui client.   

Extindere descriere Restrângere descriere