• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trotinete de înaltă performanță, freestyle

Trotinete de înaltă performanță, freestyle în oferta magazinului de sport Sportano.ro

Trotinetele sunt unul dintre cele mai populare mijloace de transport, în special în rândul copiilor și al tinerilor. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea sporturilor extreme, scuterele au suferit o transformare majoră, iar modelele de înaltă performanță au devenit populare nu numai în rândul copiilor, ci și al adulților. Trotinetele de freestyle sunt un instrument excelent pentru a realiza trucuri și evoluții impresionante la skatepark-uri, în piețe sau pe stradă. În oferta magazinului Sportano.ro veți găsi cele mai performante trotinete de la producători renumiți precum MGP, ATTABO sau Razor.

Ce scuter freestyle să alegeți? 

Alegerea scuterului de freestyle potrivit este esențială pentru a merge în siguranță și eficient, precum și pentru a atinge un nivel ridicat de îndemânare în realizarea de trucuri și sărituri. Există câțiva factori cheie care trebuie luați în considerare atunci când alegeți un scuter de performanță.

  • Materiale și construcție - scuterele freestyle sunt de obicei fabricate din aluminiu sau titan, care sunt materiale foarte ușoare și durabile. Calitatea ridicată a materialelor contribuie la durabilitatea și rezistența la deteriorare a trotinetei. Designul trotinetei trebuie să fie robust pentru a asigura stabilitatea și controlul în timpul mersului. De asemenea, este important să alegeți modele cu articulație completă, ceea ce vă permite să efectuați cu ușurință trucuri și sărituri.
  • Roți - tipul de roți și dimensiunea acestora afectează viteza, controlul și fluiditatea unei scuter de performanță. Roțile au de obicei un diametru cuprins între 100 mm și 120 mm. Roțile mai mari oferă o deplasare mai rapidă și mai lină, dar fac mai dificilă efectuarea de trucuri. Pe de altă parte, roțile cu diametrul mai mic asigură un control mai bun al scuterului și facilitează efectuarea de trucuri.
  • Frânele - frânele sunt una dintre cele mai importante componente ale unui scuter freestyle, responsabile pentru siguranța în timpul mersului. Trotinetele performante sunt de obicei echipate cu frâne flexibile, care sunt foarte durabile și eficiente în funcționare. De asemenea, este demn de remarcat interschimbabilitatea și ușurința de întreținere a acestora.
  • Design - designul unui scuter freestyle este o chestiune de preferințe individuale. Cu toate acestea, este important să alegeți un model care nu numai că arată bine, dar oferă și funcționalitatea potrivită. Majoritatea mărcilor oferă o gamă largă de culori și modele, permițându-vă să vă adaptați scuterul la gusturile individuale.

Cele mai bune scutere de freestyle și de performanță de la mărci cunoscute 

Trotinetele de performanță de la marca MGP merită să fiți atenți. Modelul Madd Gear Kick este un produs conceput pentru motocicliștii pretențioși care caută un design ușor, dar durabil. Madd Gear este o trotinetă ușoară care cântărește doar 3,1 kg, este ușor de transportat și poate găzdui un rider cu o greutate de până la 100 kg. Prin urmare, va fi ideală și pentru copiii mai mari și adulți. Designul trotinetei se bazează pe tuburi canelate intern și blocuri solide, ceea ce asigură o rezistență și o rigiditate ridicată cu o greutate minimă.

O altă opțiune excelentă va fi modelul EVO 3.0 de la marca ATTABO. Această trotinetă este dedicată adolescenților pentru plimbări de agrement în oraș și în parc. Roțile sale din poliuretan cu o lățime de 110 mm și o duritate de 85A asigură o deplasare lină și absorb șocurile, crescând astfel confortul. Rulmenții ABEC-7 de înaltă calitate vă permit să accelerați lin și să mențineți o viteză stabilă. Trotineta ATTABO are o platformă și o furcă din aluminiu, ceea ce garantează o durată de viață îndelungată a echipamentului, chiar și în cazul unei utilizări intensive. Suportul ghidonului fabricat din oțel Cr-Mo de înaltă calitate asigură o rigiditate ridicată cu o greutate minimă.

Extindere descriere Restrângere descriere