Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Veste pentru învățarea înotului

Veste pentru a învăța să înoate - alegerea corectă și sigură în magazinul Sportano 

Asigurarea siguranței atunci când se învață să înoate este esențială, deoarece nu toată lumea se simte imediat încrezătoare în apă sau nu are suficiente abilități. De aceea, este o idee bună să vă echipați cu echipamentul potrivit, inclusiv cu o vestă de învățare a înotului sau o vestă de flotabilitate. Tot ce trebuie să faceți este să vă potriviți cu modelul potrivit în ceea ce privește dimensiunea și materialele folosite, care sunt responsabile pentru flotabilitate și confort. La Sportano veți găsi veste de înot de la mărci renumite precum AQUASTIC, Splash About și Sevylor

Cum să asigurați siguranța în timpul lecțiilor de înot? 

Înotul este o activitate excelentă care îmbunătățește condiția fizică și este responsabilă pentru modelarea corpului și întărirea mușchilor. Atunci când învățați să înotați, este important să aveți grijă de siguranța dumneavoastră și să vă familiarizați cu apa, astfel încât să nu vă descurajați prea repede în cazul unor manevre necontrolate. De aceea, este o idee bună să aveți la dumneavoastră vesta de înot potrivită; printre modelele disponibile, veți găsi veste de înot pentru adulți și copii. Produsele variază în ceea ce privește dimensiunea, greutatea și, adesea, și culoarea. În plus, nu uitați de costumul de baie potrivit și de protecția solară (în funcție de locul în care învățați să înotați).  

Mai presus de toate, atunci când începeți, este recomandabil să optați pentru ajutorul unui instructor experimentat care vă va arăta exact toate regulile implicate în înot. De asemenea, va exista un salvamar în caz de urgență, ceea ce va face o mare diferență în ceea ce privește sentimentul de siguranță atât pentru adulți, cât și pentru copii.  

Care ar trebui să fie caracteristicile unor veste sigure pentru a învăța să înoți? 

Vestele de înot, cunoscute și sub numele de veste de flotabilitate, se poartă de obicei peste un costum de baie sau un costum de înot. Acestea sunt adesea și veste din spumă pentru înot, care au flotoare speciale din spumă care pot fi îndepărtate sau nu - în funcție de model. Acestea nu pot fi comparate cu vestele de salvare, care sunt concepute pentru a menține o persoană la suprafață indiferent de situație. Vestele de înot pentru adulți sau copii au un design ușor diferit. În primul rând, acestea sunt concepute pentru a ajuta purtătorul să obțină o poziție corectă atunci când înoată.  

Acest tip de vestă este cel mai des folosit de copii, motiv pentru care există o gamă largă de veste de înot pentru copii disponibile pe piață. Acestea se potrivesc perfect pe corpul copilului, fără a restricționa mișcarea. Când copilul crește puțin, puteți alege o vestă de salvare pentru copii, care este concepută pentru a susține mișcarea și este destinată celor care se simt deja mult mai încrezători în apă. 

Cum alegi vesta potrivită pentru a învăța să înoți? 

În primul rând, este important să se potrivească modelul potrivit cu mărimea purtătorului, deoarece vestele de înot au, de obicei, flotoare care pot fi îndepărtate și care ajustează dimensiunea produsului. Cu toate acestea, în cazul vestei pentru copii, este recomandabil să alegeți de la bun început un model potrivit pentru înălțimea, greutatea și vârsta copilului dumneavoastră și cu un strat UPF pentru a-l proteja împotriva razelor nocive ale soarelui. În plus, acordați atenție materialului de fabricație, unde se folosesc de obicei materiale plastice precum poliesterul. Cu toate acestea, mult mai bune sunt vestele din neopren pentru confort termic. Uneori cu un strat de nailon, care este responsabil pentru o rezistență sporită la deteriorare. 

Pe lângă vestele tipice pentru învățarea înotului, vă puteți echipa și cu o vestă de flotabilitate, care este dedicată persoanelor care se simt deja mai încrezătoare în apă. Acestea sunt concepute pentru a susține și, în același timp, pentru a nu restricționa mișcarea.  

Mărci care oferă veste pentru lecții de înot 

În oferta magazinului de sport Sportano.ro veți găsi veste de înot de înaltă calitate pentru copii și adulți. Printre modelele pentru cei mai tineri puteți cumpăra veste de înot speciale pentru copii mici cu mâneci. Pentru copiii puțin mai mari, vestele cu talie de flotabilitate sunt ideale. Aici veți găsi produse profesionale de la mărci precum AQUASTIC, Splash About și Sevylor. Toate modelele sunt concepute pentru a învăța să înoate și sunt prevăzute cu diferite tipuri de închideri, astfel încât să puteți adapta produsul la nevoile dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere