Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Schi nautic

Schiuri nautice - alegeți modelele potrivite în magazinul Sportano 

Schiul nautic este o activitate minunată, iar mersul pe valuri vă oferă o experiență și o senzație uimitoare. Înotul se face prin călărirea unui schi nautic în timp ce se ține un mâner special care este tras de un telescaun sau de o barcă cu motor. Dacă doriți să vă bucurați de acest sport în mod confortabil și sigur, este esențial să vă echipați cu schiurile nautice potrivite. În magazinul nostru de sport Sportano.ro, veți găsi schiuri de înaltă calitate de la producători renumiți precum JOBE. Veți alege cu siguranță modelul potrivit, iar tot ce trebuie să faceți este să ajustați lungimea și dimensiunea schiurilor pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.  

Schi nautic - sfaturi și informații de bază 

Schiul constă în mersul cu unul sau două schiuri pe apă, ținându-se de un mâner special a cărui frânghie este tractată de o barcă cu motor sau de un telescaun. Mai presus de toate, în timpul acestei activități este necesar să se mențină corpul în poziția corectă, iar brațele trebuie să fie relaxate și așezate destul de larg pentru a reduce tensiunea musculară. Atunci când efectuați viraje, trebuie să faceți un transfer al greutății corpului către piciorul stâng sau drept. Dacă doriți să practicați schi nautic în condiții de confort și siguranță, trebuie să vă uitați la două tipuri de echipamente, adaptate la nivelul și stilul dumneavoastră de schi.  

  • Schiuri combinate - cele mai populare, deoarece sunt versatile și ușor de învățat. Acestea au capetele late, ceea ce face mult mai ușor de controlat toate manevrele.  
  • Schiuri de slalom (monoski) - concepute pentru a merge repede și a face viraje bruște pe un singur schi. Modelele de schiuri pentru începători sunt mai late în partea din spate, în timp ce modelele intermediare și avansate au spatele mai conic și muchii înclinate.  

Schiul nautic poate fi practicat practic pe orice tip de corp de apă: râu, lac sau mare, dar cu siguranță merită să alegeți mai des apele calme, mai ales dacă sunteți la începuturile explorării acestui sport.  

Cum alegi schiurile de apă potrivite? 

Dacă sunteți nou în schi nautic, alegeți modele cu capete mai late și acordați atenție și materialului de construcție. Schiurile nautice sunt concepute în principal cu ajutorul fibrei de sticlă și a unui amestec de fibră de carbon și grafit. Acest lucru contribuie nu numai la greutatea redusă a produselor, ci și la rezistența lor și la o alunecare adecvată pe apă. Atunci când alegeți un schi nautic, luați în considerare flexul, o măsură a rigidității schiului. Cu cât schiul este mai rigid - cu cât flexul este mai mic, cu atât mai multă viteză puteți atinge. Pe de altă parte, un flex mai mare garantează o intrare mai confortabilă și mai ușoară în viraje, dar, în același timp, o viteză mai mică pe liniile drepte. În plus, cu cât este mai mare rocker-ul, adică curbura în alunecarea schiului, cu atât mai mare este curbura

Atunci când alegeți, este important să nu uitați să potriviți modelul în ceea ce privește lungimea schiurilor, unde selectați schiurile de apă nu numai pentru nivelul dumneavoastră de schi, ci și pentru greutatea dumneavoastră:  

  • până la 40 kg, cel mai bine este să alegeți schiuri cu o lungime de 100-132 cm și o lățime de aproximativ 12,5-15 cm; 
  • 40-68 kg, cel mai bine este să alegeți schiuri care au o lungime de 165-170 cm și o lățime de aproximativ 16,5 cm; 
  • 68-90 kg, cel mai bine este să alegeți schiuri cu o lungime de 172 cm și o lățime de aproximativ 16,5 cm; 
  • Peste 90 kg, sunt potrivite schiurile cu o lungime de 175-185 cm și o lățime de 17,5-20 cm. 

O selecție de schiuri nautice pentru copii 

Schiurile nautice pentru copii trebuie alese în primul rând în funcție de greutatea lor, unde copiii care cântăresc până la 40 kg sunt de obicei modele de schiuri care au o lungime de 100-132 cm și o lățime de 12,5-15 cm. Acest lucru este extrem de important, deoarece schiurile nu trebuie să fie prea mici sau prea mari, deoarece vor cauza disconfort și nu vor ține copilul la suprafață în apă. În plus, schiurile nautice pentru copii trebuie să fie ușoare, ceea ce face ca depozitarea și portabilitatea să fie mai convenabile. 

Schiuri nautice - prețuri și mărci pe care să pariezi 

Dacă sunteți în căutarea unor modele profesionale de schiuri nautice, consultați oferta magazinului Sportano.ro, unde avem schiuri nautice marca JOBE în diferite mărimi și multe variante de culori. Majoritatea modelelor sunt fabricate din fibră de sticlă, astfel încât întreaga structură asigură rigiditate și rezistență, indiferent de condiții. Cu noi, veți fi echipat în funcție de nivelul dumneavoastră de experiență: începător, intermediar și avansat, precum și de anotimp. Puteți alege schiuri concepute pentru toate anotimpurile sau doar pentru primăvară și vară. Pe de altă parte, prețul schiurilor nautice variază de la 1.000 de lire sterline la aproximativ 4.000 de lire sterline, totul depinzând de mărimea și materialele folosite.  

La Sportano, profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți schiul nautic potrivit. Dacă un anumit model nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, puteți returna produsul timp de până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere