• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Geluri și concentrate energetice

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Geluri energetice în magazinul Sportano

În categoria geluri veți găsi o selecție largă de geluri energetice de la producători de top, precum SiS, Squeezy și Nutrend. Alegeți aroma preferată de gel pentru o modalitate rapidă de a obține o doză solidă de energie și electroliți.  

Geluri energetice - când să le folosim?

Gelurile energizante conțin o porție concentrată de energie care vă va permite în mod convenabil să aveți performanțe mai bune, în special în timpul antrenamentelor intense. Squeezy Energy Gel este un produs excelent, care conține de zece ori mai mult potasiu decât gelurile standard, permițându-vă să refaceți în mod eficient electroliții care se pierd în timpul antrenamentelor de anduranță epuizante. Gelul energetic Nutrend Carbosnack furnizează carbohidrați din două surse, ceea ce asigură o eliberare treptată a energiei, iar adaosul de beta-alanină, colină și vitamina B3 influențează perfect metabolismul energetic și crește rezistența sportivului, de aceea gelurile energetice Nutrend sunt adesea folosite de alergători în timpul antrenamentelor și în competițiile intensive.  

Geluri energetice pentru alergători

Beta Fuel Gel, de la producătorul de talie mondială SiS, conține o formulă specială de carbohidrați cu un raport optim între maltodextrină și fructoză, ceea ce îl face produsul perfect pentru toți sportivii de anduranță și persoanele active care au nevoie de energie cu absorbție rapidă. Gelul energetic Nutrend Endurosnack în forma comodă de tub conține izomaltuloză sub forma specială de Palatinose™, asigurând eliberarea treptată a energiei, de aceea este un gel ideal pentru susținerea sportivilor pe distanțe lungi.  

Geluri energetice pentru cicliști 

În timpul antrenamentelor de forță și de rezistență la diferite intensități, SiS Turbo + Gel este o modalitate excelentă de refacere a energiei. Adăugarea inovatoare de cofeină, beta-alanină și L-carnitină crește rezistența în timpul exercițiilor intense și stimulează eficient metabolismul. În timpul porțiunilor obositoare în urcare, cicliștii vor fi susținuți în mod ideal de SiS GO Isotonic Gel, care oferă electroliți esențiali și carbohidrați perfect asimilați.  

Cele mai bune geluri energetice 

La Sportano, am pregătit cea mai mare selecție de geluri energetice care refac eficient deficitul de energie și asigură o performanță mai bună. Indiferent de nivelul de avansare, gelurile de la renumitele companii Nutrend, Squeezy și SiS, sunt concepute pentru fiecare atlet. Sunt disponibile multe compoziții de arome, cum ar fi Squeezy cu aromă de portocale, Nutrend Carbosnack sub forma unui pliculeț convenabil cu aromă de afine și Nutrend Endurosnack cu aromă de lămâie amară, care este o alternativă ideală la aromele standard.  

Alegeți produsul preferat dintre cele mai bune produse oferite în magazinul online Sportano.ro și folosiți forme sigure de plată

Extindere descriere Restrângere descriere