• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Frisbee, zmee

Frisbee și zmee - alege-l pe cel potrivit în magazinul online Sportano 

Recreerea activă în aer liber este o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber atât pentru adulți, cât și pentru copii. Atunci când se află în aer liber, este o idee bună să aveți grijă de diferite forme de divertisment, cum ar fi frisbee și zmee. Zborul unui zmeu este o modalitate excelentă de distracție pentru copii în zilele cu vânt, iar frisbee-ul poate fi folosit indiferent de condiții. Este din ce în ce mai frecvent să vedem frisbee pe plajă, în parc sau pe terenurile de joacă. La Sportano, vă oferim frisbee și zmeu de înaltă calitate de la Ticket To The Moon, Sunflex, CrossKites sau Schildkröt

Zmee acrobatice, tradiționale sau cu două linii - tipuri și tipuri de zmee 

Printre tipurile de zmeu se numără zmeul de hârtie, zmeul acrobatic, zmeul de tracțiune, zmeul cu o singură linie și zmeul cu două linii. Primul tip, zmeul de hârtie, este cea mai ieftină opțiune și poate fi confecționat de tine însuți folosind hârtie colorată și un cadru care să susțină întreaga structură. Este ideală pentru primul antrenament și pentru a învăța să te descurci cu vântul. Un zmeu acrobatic este, de obicei, un zmeu cu două lame care vă permite să faceți acrobații și trucuri în aer. Este conceput pentru utilizatorii mai experimentați, așa că este mai bine să începeți cu un zmeu cu o singură linie, care are un cadru și este mult mai ușor pentru începători. Pe de altă parte, zmeul de tracțiune este conceput pentru a genera multă putere și, neavând cadru, este mult mai puțin rezistent la schimbările de viteză a vântului.  

Cum alegi zmeul potrivit? 

Primul zmeu ar trebui să fie un model care să fie ușor și confortabil de manevrat, așa că modelele de hârtie sau cu o singură linie vor funcționa bine. O persoană care abia începe să zboare cu zmeul trebuie să stăpânească comenzile zmeului și viteza schimbătoare a vântului. Odată ce copilul se simte confortabil cu zmeul și a învățat toate elementele de bază, atunci un zmeu cu două linii este cea mai bună opțiune. Mai presus de toate, zmeele pentru copii ar trebui să fie confortabile și ușor de folosit, astfel încât să se bucure și să simtă rapid comenzile.  

Dacă vă întrebați cum se zboară un zmeu, trebuie să stați cu spatele la direcția vântului, apoi să desfășurați linia și să plasați zmeul pe sol pentru a-l arunca apoi în sus. Odată ce se află în aer, este important să sesizați pozițiile în care se ridică și apoi coboară. Cu siguranță, după un timp, copilul va simți controlul zmeului însuși. Odată ce zmeul a rămas în sus, îl puteți dirija pentru a-i schimba direcția de zbor.  

Cum alegi un frisbee? 

Atunci când alegeți un frisbee, alegeți greutatea și dimensiunea produsului potrivite pentru nivelul dumneavoastră de îndemânare, unde discurile mari necesită mai multă măiestrie și practică decât cele mici. Din acest motiv, pentru începători se recomandă frisbees mai mici. În plus, acordați atenție durității, care afectează rezistența și greutatea produsului. Pentru o aruncare dinamică a frisbee-ului, alegeți un disc cu centrul de greutate distribuit pe întreaga suprafață. În cazul persoanelor care efectuează diverse trucuri cu discul, adesea centrul de greutate menționat este distribuit mai mult pe jantă. Cu cât marginea este mai adâncă, cu atât mai mult frisbee-ul va rămâne în aer. Modelele mai puțin adânci sunt puțin mai puțin susceptibile de a rămâne în aer și de a cădea rapid.  

Dacă nu știți cum să aruncați un frisbee, în primul rând trebuie folosită o prindere corectă. Cele patru degete trebuie să se așeze pe suprafața inferioară a discului, iar degetele mari trebuie să apese pe partea superioară. În plus, la aruncarea frisbee-ului, trebuie să fie implicat întregul corp, unde un picior trebuie să fie în pas și apoi să îndoiți ușor picioarele la genunchi. Partea superioară ar trebui să funcționeze tot timpul, permițând mișcarea liberă a umărului și a brațului. Cea mai frecventă greșeală este menținerea cotului prea aproape de trunchi.  

Cum alegeți zmee și frisbees pentru copii? 

Dacă doriți să alegeți zmeul potrivit pentru copilul dumneavoastră, potriviți modelul la vârsta și nivelul de îndemânare al acestuia, unde modelele de hârtie și cele cu o singură linie funcționează bine pentru începători. Acest lucru îi va permite copilului dumneavoastră să stăpânească rapid elementele de bază ale direcției. În cazul unui frisbee, cel mai important parametru pentru copii va fi greutatea și dimensiunea acestuia, astfel încât să fie atât ușor, cât și confortabil de utilizat. Cel mai bine este să alegeți un model cu o margine mai adâncă, astfel încât frisbee-ul să rămână în aer mult mai mult timp. Un produs excelent este un frisbee pliabil, astfel încât copilul să îl poată lua cu el peste tot. 

Alegeți produse care nu au părți ascuțite și care sunt adaptate la vârsta copilului dvs. pentru a le face sigure și cât mai confortabile de utilizat. La Sportano, veți găsi zmeie pentru copii și frisbee pentru copii de înaltă calitate, în multe variante de culori. 

Extindere descriere Restrângere descriere