• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pitbull West Coast

Istoria Pit Bull West Coast datează din 1989, când unul dintre fondatorii săi a decis să înființeze un brand de îmbrăcăminte de stradă. Deși fondatorii Volker G. Albishausen și Achim Langer au lucrat mult timp împreună sub sigla Pit Bull, s-au despărțit și amândoi s-au specializat în alte domenii. Primul a rămas cu producția de îmbrăcăminte și a redenumit marca din Pit Bull în Pit Bull West Coast, ceea ce se întâmplă și astăzi.  

În prezent, compania este unul dintre liderii mondiali în producția de îmbrăcăminte sportivă funcțională, inclusiv pentru sporturi de luptă. O piatră de hotar pentru brand a fost stabilirea unei cooperări cu federația KSW și cu atleți renumiți: Karol Bedorf și Michał Materla. Pit Bull West Coast este, de asemenea, îmbrăcămintea de rugby folosită de jucătorii polonezi de la cluburi precum Arka Gdynia și Posnania Poznań. Oferta dezvoltată pe scară largă include, de asemenea, îmbrăcăminte de stradă. Acestea sunt liniile de îmbrăcăminte cult: Terror, Thug Life și Ace of Spades. 

Marca Pit Bull West Coast este bine cunoscută în industria sportului și își distribuie produsele în multe țări din întreaga lume. De-a lungul anilor, și-a consolidat foarte mult poziția, astfel încât acum este un brand de top care stabilește tendințe și noi căi în producția de îmbrăcăminte sportivă. Compania utilizează tehnologii inovatoare în produsele sale, care sporesc semnificativ calitatea, performanța și durabilitatea acestora. Îmbrăcămintea Pit Bull West Coast este disponibilă într-o varietate de culori, astfel încât fiecare pasionat de sport poate alege cu succes astfel de produse care vor satisface atât cerințele funcționale, cât și cele estetice.  

Extindere descriere Restrângere descriere