• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sănii și sănii bob

Săniuțe și tobogane pentru copii și adulți pe Sportano.ro

Săniile și săniile sunt echipamente ideale pentru recreerea de iarnă și pentru diverse activități pe zăpadă. Acestea sunt îndrăgite în special de copii, astfel încât echipamentul trebuie să fie de înaltă calitate și finisaj pentru a garanta siguranța. La Sportano.ro oferim sănii și săniuțe pentru copii și adulți cu echipament suplimentar, certificate corespunzătoare și numeroase accesorii care sporesc confortul și oferă posibilități suplimentare și impresii de utilizare. 

Săniuțe din lemn și plastic

Având în vedere materialul din care sunt fabricate, există două tipuri de sănii din care puteți alege: sănii din lemn și sănii din plastic. 

Săniuța din lemn are patine amplasate pe scară largă cu căptușeală din oțel inoxidabil. Acestea asigură stabilitate și aderență ridicate chiar și în timpul rulării dinamice, precum și durabilitate pe termen lung. În plus, plăcuțele de protecție din partea din față a saniei o protejează împotriva impacturilor accidentale. Săniuța din lemn are o toleranță ridicată la sarcină, astfel încât chiar și doi adulți o pot folosi. Este fabricat din lemn lăcuit de înaltă calitate, ceea ce îi conferă un aspect clasic și noblețe. 

Săniuța din plastic are o construcție foarte rezistentă, dar ușoară. Patinele profilate le fac potrivite pentru mersul mai rapid sau pentru cursele pe zăpadă. Plăcuțele antiderapante asigură o ședere sigură, iar barele metalice din partea inferioară asigură o mișcare lină a saniei chiar și pe zăpadă tare. 

Recenzie a celor mai bune sănii din magazinul Sportano

La Sportano.ro ne concentrăm pe echipamente de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care oferim doar cele mai bune modele de sănii. Durabilitatea și funcționalitatea acestora este asigurată de mărci precum: Humbaka, Prosperplast sau Hamax. Acestea garantează calitatea înaltă a materialelor folosite, datorită cărora sania se caracterizează printr-o rezistență ridicată la temperaturi scăzute, chiar și la -28 grade Celsius. Siguranța acestor modele de sănii este confirmată de certificate corespunzătoare, cum ar fi CE și TÜV GS. Acesta este un marcaj special pentru echipamente tehnice și sportive, printre altele, care confirmă conformitatea cu cerințele europene în materie de sănătate și siguranță. Produsele certificate de TÜV GS sunt supuse în mod regulat supravegherii de către instituțiile care protejează drepturile și bunăstarea consumatorilor. Calitatea, durabilitatea și inofensivitatea materialelor utilizate sunt monitorizate. Săniile cu marcajele corespunzătoare sunt, prin urmare, 100% sigure și adecvate pentru activitățile de iarnă pe zăpadă.  

Sanie cu spătar

Pentru săniușul de agrement, cea mai bună soluție este o sanie cu spătar. Datorită acestui element, confortul călătoriei este și mai mare, iar persoanele care folosesc echipamentul sunt protejate împotriva căderii de pe sanie, de exemplu, în timpul manevrelor bruște sau al frânării. Patinele profilate și căptușeala metalică fac ca deplasarea să fie lină și silențioasă, chiar și pe suprafețe mai puțin înzăpezite. 

Sanie cu ghidon

Pe de altă parte, pentru curse și mersul la viteze mai mari, o sanie cu ghidon sau o sanie de schi va fi perfectă. Construcția lor din polietilenă le face extrem de ușoare și manevrabile. Iar ghidonul vă permite să conduceți schiurile din partea lor frontală. În plus, multe modele sunt echipate cu un cablu de tragere și un claxon, ceea ce va aduce un plus de distracție pentru cei mai mici copii. 

Sanie pliabilă

Sania pliabilă este perfectă pentru excursii și călătorii ulterioare. Mecanismul utilizat în sanie permite plierea rapidă a întregii structuri, fără a fi nevoie de instrumente suplimentare. Datorită acestui fapt, acestea ocupă mai puțin spațiu. Astfel, este mai ușor de depozitat, de transportat sau de transportat în mașină. Mecanismul de blocare adecvat asigură că sania nu se pliază singură în timpul deplasării.  

Diapozitive și mere de diapozitive

Glisoarele și săniuțele de zăpadă pentru a aluneca pe dealurile acoperite de zăpadă și pantele cu diferite grade de înclinare și înălțime sunt, de asemenea, ideale pentru joaca în zăpadă. Construcția lor din plastic cu formă specială asigură confort și stabilitate, iar mânerele suplimentare ajută la dirijarea în timpul plimbării. În funcție de modelul ales, acestea pot fi utilizate în diferite poziții, cum ar fi așezat sau aplecat. Multe dintre ele au o frânghie suplimentară care poate fi folosită pentru a trage sau a se atașa la sanie. Toate sunt ușoare și practice, ceea ce le face ușor de transportat. 

Accesorii pentru sania: spătare, cabluri și multe altele 

La Sportano.ro veți găsi numeroase accesorii cu care vă puteți completa echipamentul de sanie sau îi puteți adăuga noi funcționalități. Spătarele vor asigura o poziție confortabilă, îmbunătățind confortul călătoriei. Frânghiile realizate din materiale durabile și cu mânere ergonomice vor facilita tragerea saniei în urcare sau pe zăpadă. Elementele suplimentare au întotdeauna un lucru în comun: pot fi montate și demontate cu ușurință, în funcție de necesitățile curente. 

Extindere descriere Restrângere descriere