Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte pentru copii

Îmbrăcăminte sportivă pentru copii - cea mai bună calitate în magazinul online Sportano.ro

Activitatea fizică joacă un rol important în viață, nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. În primul rând, este responsabil pentru dezvoltarea corectă a celor mai mici și stimulează mișcarea zilnică. În magazinul nostru Sportano.ro, veți găsi îmbrăcăminte sportivă profesională și personalizată pentru copii, datorită căreia copilul dumneavoastră va fi pregătit pentru toate condițiile meteorologice, indiferent de tipul de activitate pe care o alege în fiecare zi. Veți găsi îmbrăcăminte sportivă pentru copii de la multe mărci bine cunoscute, care au grijă de calitatea înaltă a produselor. 

Îmbrăcăminte sport pentru copii: pregătiți-vă copilul pentru orice activitate 

Îmbrăcămintea sportivă pentru copii trebuie să fie confecționată din materiale de bună calitate pentru a proteja împotriva ploii, zăpezii, vântului sau frigului. Tinerii practică o mare varietate de sporturi, cum ar fi fotbalul, ciclismul și schiul. În plus, părinții optează adesea pentru îmbrăcăminte sportivă, care este potrivită nu numai pentru activitatea fizică, ci și pentru viața de zi cu zi. Îmbrăcămintea sportivă pentru copii este o garanție a confortului și a țesăturilor de cea mai bună calitate, oferind rezistență în toate condițiile, datorită proprietăților sale de protecție și termice. Îmbrăcămintea sportivă pentru copii este, de asemenea, un accesoriu perfect pentru ținutele de zi cu zi (pentru școală sau plimbare). În magazinul Sportano, printre selecția mare de îmbrăcăminte, veți găsi hanorace pentru copii, jachete sport, pantaloni sau lenjerie sport pentru copii

Pulovere pentru copii 

Dacă sunteți în căutarea de îmbrăcăminte exterioară pentru copilul dvs. din material plăcut la atingere, în magazinul nostru Sportano veți găsi hanorace CMP cu material Knit-Tech, care este un amestec special de țesături cu proprietăți termice. Îmbrăcămintea de acest tip poate servi nu numai ca strat intermediar, ci și ca jachetă de tranziție.  În magazinul Sportano veți găsi, de asemenea, îmbrăcăminte pentru schiorii tineri. Oferim tricouri de schi LEGO cu o croială modernă, ceea ce înseamnă că haina se potrivește confortabil corpului, fără să se simtă strâmtă. Fabricat din material ecologic, 100% poliester reciclat. Pe de altă parte, hanoracele Rossignol sunt modele confortabile, cu gulerul ridicat, cu o croială lină, bine ajustată și tehnologii moderne precum Dry® și Warm®. Aceștia oferă proprietăți impermeabile și termoactive pentru a vă menține uscat și confortabil în orice situație.  

Jachete sport pentru copii

Dacă sunteți în căutarea unor haine potrivite pentru copilul dumneavoastră, o jachetă de ploaie sau un softshell își va găsi utilizarea în timpul activității fizice zilnice și recreative. Modelele de jachete CMP sunt caracterizate de materiale cu respirabilitate ridicată, rezistente la vânt și impermeabile. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră va putea fi activ în orice condiții. În plus, acestea dispun de tehnologia modernă Clima Protect®, un strat termic care oferă protecție împotriva frigului și a altor condiții externe nefavorabile. Dacă copilul dumneavoastră schiază, alegeți o jachetă de schi marca LEGO cu o suprafață exterioară din poliester, care garantează protecție în toate condițiile meteorologice. Îmbrăcămintea are un strat special Bionic Finish® ECO pentru o rezistență ridicată la apă. În Sportano veți găsi, de asemenea, jachete pentru copii de la Rossignol cu un strat hidrofug DWR - protejează împotriva zăpezii, ploii și vântului.  

Cele mai multe jachete sport pentru copii au caracteristici suplimentare, cum ar fi buzunare laterale, buzunare exterioare și fermoare cu clapete interioare de protecție împotriva vântului și protecție împotriva iritațiilor. Acest lucru vă permite să vă simțiți confortabil în timpul activităților zilnice și, de asemenea, îi oferă copilului dvs. spațiu de depozitare. În magazinul nostru veți găsi îmbrăcăminte versatilă pentru copii, care se potrivește atât pentru băieți, cât și pentru fete. 

Pantaloni de sport pentru copii 

La Sportano avem o gamă largă de îmbrăcăminte sportivă, inclusiv pantaloni pentru copii. Dacă sunteți în căutarea unor pantaloni de schi pentru copilul dumneavoastră, acordați atenție tăieturii produsului și parametrilor de protecție, cum ar fi respirabilitatea și impermeabilitatea. Atunci când schiază sau este activ pe zăpadă, este extrem de important ca copilul să aibă haine uscate în permanență și să se simtă confortabil. Printre produsele din magazinul nostru, veți găsi pantaloni LEGO pentru copii cu parametri de respirabilitate și impermeabilitate ridicată, care sunt perfecți pentru utilizarea la temperaturi sub zero grade. Pe de altă parte, pantalonii sport pentru copii Rossignol sunt dotați cu o membrană, care are rolul de a proteja împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. În plus, au izolație sintetică și un strat hidrofug DWR pentru a proteja împotriva stropilor de apă.  

Lenjerie de sport 

La Sportano, ne-am ocupat de îmbrăcămintea termică pentru copilul tău, pentru că lenjeria de sport este cel mai important element, mai ales în timpul activităților în aer liber, cum ar fi schiul sau snowboardingul. Veți găsi îmbrăcăminte profesională X-Bionic, care dispune de 3D Bionic Sphere® - o structură termoregulatoare care elimină umezeala și controlează microclimatul pielii. În plus, haina are tehnologiile Air Guides® sau Air-Conditioning Channel®, care sunt responsabile de eliminarea umezelii și de un sistem modern de ventilație.  

La Sportano veți găsi seturi complete de lenjerie termică marca Viking, precum și produse separate, cum ar fi tricouri sau pantaloni pentru copii cu proprietăți rezistente.  

Îmbrăcăminte sportivă pentru copii de la mărci profesionale

La Sportano suntem specializați în îmbrăcăminte pentru începători, dar și pentru cei care sunt deja implicați profesional în sport. În magazinul nostru, am avut grijă să oferim îmbrăcăminte sportivă de înaltă calitate pentru cei mai tineri, astfel încât aceștia să se simtă încrezători și confortabili în orice condiții. Veți găsi îmbrăcăminte sportivă pentru copii de la multe mărci cunoscute, cum ar fi CMP, LEGO, Viking, X-Bionic, UYN, Ground Game și Rossignol.  

Ne dăm seama că alegerea articolelor de îmbrăcăminte individuale pentru copilul dumneavoastră poate fi o sarcină descurajantă, așa că vă vom ajuta să alegeți produsele potrivite. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți, iar dacă hainele nu vi se potrivesc, le puteți returna până la 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere