Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hamace de camping

Hamace de camping - soluția perfectă pentru iubitorii de călătorii

Pentru mulți oameni, călătoria este un timp de relaxare, aventură și descoperire de locuri noi. Din ce în ce mai des alegem odihna activă în sânul naturii, unde ne putem îndepărta de viața de zi cu zi și ne putem bucura de frumusețea naturii. În astfel de situații hamacele turistice se dovedesc a fi de neînlocuit. Ele oferă un loc confortabil și sigur pentru a ne odihni și ne protejează de factorii externi. La Sportano.ro veți găsi hamace turistice de înaltă calitate de la mărci precum Ticket To The Moon sau ENO.

Materiale și tehnologii: confort în toate condițiile

Atunci când alegeți un hamac turistic, merită să acordați atenție materialelor din care este realizat. Cele mai bune modele sunt realizate din materiale respirabile precum nailon sau poliester. Datorită acestora, hamacul oferă confort termic și menține o circulație adecvată a aerului, ceea ce este deosebit de important în regiunile mai calde. În plus, tehnologiile moderne fac aceste materiale foarte durabile și rezistente la abraziune și umiditate.

Ușoare și portabile: cheia unei călătorii confortabile

Compactitatea și greutatea redusă sunt două caracteristici cheie pe care ar trebui să le aibă un hamac turistic ideal. Datorită acestui lucru, îl putem împacheta cu ușurință într-un rucsac și îl putem lua cu noi într-o călătorie, chiar și în colțurile îndepărtate ale lumii. Merită să acordați atenție modelelor care sunt compacte și au dimensiuni mici atunci când sunt pliate. De obicei vin cu o husă practică pentru depozitare și transport ușor.

Hamacurile turistice ușoare sunt fabricate din materiale cu greutate redusă, dar, în același timp, garantează rezistență și durabilitate adecvate. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la confort. Chiar și modelele foarte ușoare sunt capabile să susțină greutatea utilizatorului și să asigure stabilitate și siguranță.

Caracteristici și accesorii suplimentare

Merita sa investesti in hamace turistice dotate cu functii si accesorii suplimentare care maresc semnificativ confortul de utilizare si fac odihna in sanul naturii si mai placuta.

  • Plase de tantari – sunt un accesoriu esential pentru persoanele care calatoresc in locuri in care sunt foarte multe insecte. Acestea protejează împotriva mușcăturilor de țânțari, muște, muște negre și alți oaspeți nepoftiți. Plasele de tantari integrate cu hamacele turistice sunt usor de asamblat, iar utilizarea lor permite un somn linistit in diverse locatii.
  • Corturi și baldachine - acestea sunt accesorii grozave care măresc confortul utilizării hamacelor turistice. Acestea protejează împotriva soarelui, ploii, vântului și a altor condiții meteorologice nefavorabile. Corturile și baldachinele sunt de obicei ușor de asamblat și sunt concepute pentru a funcționa cu anumite modele de hamac.
  • Covoraș izolator – deși hamacele turistice sunt fabricate din materiale respirabile, merită să investești într-un covoraș izolator. Acționează ca un strat de izolație termică care separă corpul purtătorului de aerul rece. Covorașul izolator vă permite să creșteți confortul termic atunci când dormiți într-un hamac, mai ales în locurile sau anotimpurile mai reci.
  • Elemente de fixare și curele pentru copaci - elementele de fixare solide sunt cruciale pentru siguranță atunci când se utilizează hamace turistice. Merită să investiți în curele de copac, carabiniere și sfori durabile. Curelele pentru copac nu numai că vă permit să vă asamblați hamacul ușor și rapid, ci și să vă protejați copacii de daune.
  • Perne și protecție pentru ochi - pentru un confort și mai mare în timpul odihnei, merită să îți iei o pernă de călătorie și ochiuri de protecție. O pernă va oferi un sprijin adecvat pentru gât, iar protecțiile pentru ochi vă vor permite să vă acoperiți ochii de lumina zilei sau a lunii, ceea ce va face mai ușor să adormiți și să îmbunătățiți calitatea somnului.
Extindere descriere Restrângere descriere